Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΗ ΕΡΤ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ! ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ !! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ!!

Για να καταλάβετε ΓΙΑΤΙ λέμε πως το παραμάγαζο της κάθε κυβέρνησης που το λένε ΕΡΤ πρέπει να κλείσει, δείτε την λίστα των προσλήψεων που έγιναν επί Σαμαρά,  - επί Σίμου Κεδίκογλου - επί τρικομματικής κυβέρνησης,  από τον Αύγουστο του 2012, και περιλαμβάνει γραμματείς και πλήθος ειδικών συμβούλων με αμοιβές που φτάνουν και τις 4.000 ευρώ….


Τι είπατε; Πως ο μισθός σας, όσων έχουν ακόμη δουλειά, είναι μόλις 600 -700 ευρώ;;; Ε, ΚΑΙ;;;; Στην ΕΡΤ πάντα ήταν αλλιώς…!!!!
Οι αμοιβές αυτές, όπως αναγράφει ο πίνακας, δεν περιλαμβάνουν τα δώρα.
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στις 11.500 ευρώ το μήνα ανέρχεται το ποσό για τις τρεις προσλήψεις «Προσωπικού Ειδικών Θέσεων» με διάρκεια ενός έτος (21/8/2012-20/8/2013) για την «Οργάνωση, προετοιμασία και παραγωγής τηλεοπτικής κάλυψης σημαντικών γεγονότων πολιτικής αλλά και πολιτιστικής σημασίας». Συγκεκριμένα ο σκηνοθέτης Β.Βλ. προσλήφθηκε με αμοιβή τις 4.000 ευρώ μεικτά χωρίς τα δώρα, το ίδιο ο Γ.Ντ., ενώ στις 3.500 ευρώ η Χ.Αρμ. με αντικείμενο εργασίας «Οργάνωση, προετοιμασία και παραγωγή τηλεοπτικής κάλυψης γεγονότων πολιτικής σημασίας, εσωτερικής και διεθνούς επικαιρότητας στο εσωτερικό και το εξωτερικό της χώρας».
Ο Αιμίλιος Λιάτσος έχει τρεις γραμματείς (;;;;;) Σ.Σ. ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΡΕ ΑΙΜΙΛΙΕ…. με συνολική αμοιβή 6.000 ευρώ, όσες και ο διευθύνων σύμβουλος.
Ακολουθεί αναλυτικά η λίστα.

http://ethnikismos.net