Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Κυριακή, 16 Ιουνίου 2013

Υπόγειο δίκτυο αμέτρητων χιλιομέτρων από σήραγγες κάτω από την Ευρώπη!


Ένα αμέτρητο δίκτυο από υπόγειες αμέτρητες σήραγγες κρύβεται κάτω από τις πόλεις και τα δάση της Ευρώπης. Πρόκειται για τεχνητές σήραγγες, ο χρόνος και η κατασκευή των οποίων υπολογίζεται περίπου τον 10ο με 13ο αιώνα αλλά ακόμα και μέχρι 50.000 χρόνια π.χ. Από αυτές έχει εξερευνηθεί μόνο ένα μικρό ποσοστό περίπου το 2% οι οποίες είναι νεότερης κατασκευής το υπόλοιπο 98% δεν έχουν οι αρχαιολόγοι ιδέα το ποιοι ήταν αυτοί που τις κατασκεύασαν αλλά και με τι μέσα!! 
Στην Γερμανία και την Αυστρία έχουν εξερευνηθεί περισσότερα από 1000 τέτοιατούνελ, αριθμός που αποτελεί μόλις το 10% των υπαρχόντων στις χώρες αυτές, όπως υπολογίζουν οι αρχαιολόγοι.

Το μέγεθός τους ποικίλει. Κάποιες σήραγγες έχουν μήκος 25 μέτρα, ενώ άλλες ξεπερνούν τα 100 μέτρα και άλλες φτάνουν αμέτρητα χιλιόμετρα. Σε μερικές σήραγγες έχουν βρεθεί πόρτες με σύρτες, πόρτες οι οποίες δεν χρησίμευαν πουθενά….!!!

Ο Γερμανός αρχαιολόγος φίλος και ερευνητής Dr. Heinrich Kusch ( Χέϊνριχ Κάστς ) στο βιβλίο του με τίτλο « Secrets Of The Underground Door To An Ancient World » ( Τα Μυστικά από τις Υπόγειες Πόρτες που Οδηγούν στον Αρχαίο Κόσμο ) ισχυρίζεται ότι εφόσον έχουν διασωθεί τόσα μέρη από τις υπόγειες σήραγγες μετά από 12.000 χρόνια, το αρχικό δίκτυο με τις σήραγγες θα πρέπει να ήταν τεράστιο και μεγαλοπρεπές.

Επίσης δηλώνει τον προβληματισμό του για τις αρχαίες σήραγγες που ενώνονται σε όλη την Ευρώπη για το πότε φτιάχτηκαν αλλά και με τι τρόπο!!! Σε συνέντευξη του είχε πει:

« Αν και δεν τις έχουμε εξερευνήσει όλες γιατί είναι ένα θέμα που θα θέλαμε πολλά χρόνια για να το κάνουμε, έχουμε τεράστια ερωτηματικά με τι τρόπο τις φτιάξανε αλλά και ποιοι!! Όποιοι και να ήταν είχαν εργαλεία τα οποία δεν δικαιολογούν την ύπαρξη τους πριν 50.000 χρόνια με 25.000 π.χ…. εκτός και υπήρχε τότε κάποιος σύγχρονος και μοντέρνος πολιτισμός!! ».

Οι υπόγειοι αυτοί χώροι ίσως αποτέλεσαν καταφύγια από πολέμους και επιδρομές ληστών ή διάδρομοι διαφυγής από κάστρα ακόμα και τόπους λατρείας των τότε παγανιστών, όταν ο χριστιανισμός επικράτησε στην Ευρώπη.

Οι φήμες ολοένα και πληθαίνουν μαζί βέβαια και οι αποδείξεις ότι οι σήραγγες είναι υπαρκτές, και από την στιγμή που γίνεται αυτό αρχίζουν τα τεράστια ερωτηματικά!! Όχι για τις απλές σήραγγες των κάστρων αλλά για τις πολύ αρχαίες. Ερωτηματικά που προβληματίζουν τους αρχαιολόγους κάνοντας τους να αρχίζουν σε θεωρίες πολύ αλλόκοτες για αυτούς όπως την θεωρία της Μέσης Γης!!!!

Τι άλλο να σκεφτούν για μια σήραγγα που ξεκινάει από την Ιταλία περνά την Αυστρία την Γερμανία μέσα από την Ρωσία και λέγεται ότι βγαίνει κάπου στην έρημο Γκόμπι της Μογγολίας!!!! Όπου τα πρώτα μέτρα κάτω από το έδαφος είναι 40 μέτρα και το μέγιστο βάθος τους ξεπερνά και τα 450 μέτρα!!!! Αλλά και τα τοιχώματα από τις σήραγγες όπου είναι υαλοποιημένα λες και κάποιος είχε χρησιμοποιήσει όπλο σύντηξης για να λιώνουν τα τοιχώματα!!! Και τι άλλο μπορεί κάποιος να σκεφτεί όταν βλέπει τους γρανιτένιους τοίχους των σηραγγών και που δεν έχουν σμιλευτεί με εργαλεία και είναι λείοι σαν γυαλί!!!!to-parakseno
hellas-now.com