Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕΤΑ ΦΟΝΟΥ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ – ΑΛΒΑΝΟΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ.Έχουμε πει επανειλημμένες φορές ότι τα εγκλήματα των «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών» είναι πολύ περισσότερα απ’ αυτά που παρουσιάζονται επισήμως, γιατί αυτοί διαπράττουν συνήθως και τα λεγόμενα «ανεξιχνίαστα» εγκλήματα, αυτά δηλαδή με άγνωστο δράστη.

Έτσι, χθες εξιχνιάστηκε η δολοφονία μιας 83χρονης ανυπεράσπιστης Ελληνίδας, που είχε γίνει πριν από 13 ολόκληρα χρόνια, στη Νέα Σμύρνη.


Στις 20 Σεπτεμβρίου 2000 η γυναίκα είχε βρεθεί δεμένη, φιμωμένη και σε προχωρημένη σήψη, ενώ οι χώροι του διαμερίσματος όπου διέμενε μόνη της, στην οδό Ομήρου, είχαν ερευνηθεί από τον φονιά της. Δράστης αποδείχτηκε πως είναι ένας 32χρονος «κατατρεγμένος κ.τ.λ.» από την Αλβανία, ο οποίος συνελήφθη στην περιοχή του Μοσχάτου.

Να τον χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!
ethnikismos.net