Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

Το Ρωσικό Κατασκοπευτικό Πολεμικό πλοίο ''CCB-201'' πέρασε τα Δαρδανέλια και βγήκε στο Αιγαίο


Ειδικό κατασκοπευτικό Ρωσικό πολεμικό πλοίο πέρασε χθες τα στενά και βγήκε στο Αιγαίο !
Το Ρωσικό Πολεμικό συλλογής πληροφοριών αλλά και εξοπλισμένο με τα ποιο σύγχρονα συστήματα παρακολούθησης πλοίων αλλά και ακροάσεων -αναλύσεων Στρατιωτικών Πληροφοριών

αλλά και καταγραφής στοιχείων με ταυτόχρονη μετάδοση στα υπόγεια του Στρατιωτικού Τομέα της KGBΒγήκε στο Αιγαίο χωρίς να δηλώσει κατεύθυνση ή λιμένα προορισμού ...Αν κάποιος όμως πιστεύει οτι δεν πάει προς τις ακτές της Συρίας, αλλά πάει για Κρουαζέρια Στα νησιά κάνει μεγάλο λάθος !


Το νέο που έφτασε αμέσως στο Γενικό Αρχηγείου του Ισραήλ προκάλεσε γενικό εκνευρισμό...Ενώ ενημερώθηκαν και οι φίλοι του Ισραήλ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού!


Ίσως το Ρωσικό να βγήκε για να προστατέψει με τις πληροφορίες την παράδοση των των Ρώσικων S-300 απο Ρώσικα μεταφορικά στη Συρία ή και να καταγράψει τυχόν απογείωση μαχητικών του Ισραήλ με κατεύθυνση προς το Ιράν ,ίσως απλά να βγήκε να δοκιμάσει τις νέες δυνατότητες που προστέθηκαν στο Σκάφος !! (φωτο)

Το καλοκαίρι προβλέπεται ιδιαίτερα θερμό και όχι μόνο στο Αιγαίο
veteranos.gr