Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013

ΒΟΜΒΑΡΔΙΣE H ΙΑF ΤΟΥΣ S-300; Η ισραηλινή Αεροπορία κτύπησε το αεροδρόμιο της Δαμασκού !!

Αρνούνται να κάνουν το οποιοδήποτε σχόλιο οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις αναφορικά με τις πληροφορίες συριακού τηλεοπτικού σταθμού – ο οποίος πρόσκειται στις δυνάμεις των Σύρων ανταρτών- ότι η επίθεση που πραγματοποιήθηκε στην αεροπορική βάση της συριακής Αεροπορίας  στην Al-Miza δυτικά της Δαμασκού ήταν αποτέλεσμα επίθεσης ισραηλινών μαχητικών αεροσκαφών.  Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες η επίθεση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής και ενώ αρχικά την ευθύνη ανέλαβαν οι Σύροι αντάρτες νεότερο ρεπορτάζ  του τηλεοπτικού σταθμού ανέφερε πως ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη είχαν επιτεθεί βομβαρδίζοντας όπλα και συστήματα ραντάρ που είχαν  πρόσφατα φθάσει στη συριακή βάση. Μάλιστα όπως αναφέρεται οι εκρήξεις ήταν τόσο μεγάλες και οι πυρκαγιές εκτεταμένες που αυτές οι δυνάμεις του Assad ούτε και οι αντάρτες είχαν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τέτοιες καταστροφές.
Υπενθυμίζεται πως πληροφορίες ήθελαν μέρη του ρωσικού αντιαεροπορικού συστήματος S-300 να παραδίδονται στη Συρία πριν από δύο εβδομάδες περίπου.
Αν και επίθεση υπήρξε εντούτοις οι πληροφορίες περί ισραηλινής αεροπορικής επιδρομής δεν έχουν επιβεβαιωθεί από τη συριακή κυβέρνηση ενώ δεν έχει υπάρξει και αντίδραση από τη Ρωσία.

defencenet.gr