Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Σάββατο, 15 Ιουνίου 2013

Guardian-Ένα απέραντο π@ρνείο ...η Γερμανία της Ανγκέλα Μέρκελ! Δείτε το βίντεοOλο το βιντεο του ντοκιμαντέρ στα γερμανικα
Ντοκιμαντέρ ρεπορτάζ αποκαλύπτει οτι η Γερμανία είναι ένα απέραντο π@ρνείο με τουλάχιστον 400.000 γυναίκες να δουλεύουν στην βιομηχανία της π@ρνείας...Ενώ ο σεξοτουρισμός είναι ο κινητήριος μοχλός που κατατάσσει την χώρα της κυρίας Μέρκελ στο μεγαλύτερο πορνείο στην Ευρώπη όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εφημερίδα "Guardian" σύμφωνα με ντοκιμαντέρ του γερμανικού κρατικού τηλεοπτικού καναλιού "ARD"..

Ντοκιμαντέρ ρεπορτάζ αποκαλύπτει οτι η Γερμανία είναι ένα απέραντο πορνείο με τουλάχιστον 400.000 γυναίκες να δουλεύουν στην βιομηχανία της πορνείας.
Ενώ ο σεξοτουρισμός είναι ο κινητήριος μοχλός που κατατάσσει την χώρα της κυρίας Μέρκελ στο μεγαλύτερο πορνείο στην Ευρώπη όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εφημερίδα "Guardian" σύμφωνα με ντοκιμαντέρ του γερμανικού κρατικού τηλεοπτικού καναλιού "ARD".

ellinonea
hellas-now.com