Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013

Kραυγή αγωνίας από το Καστελόριζο - Θα εκκενώσουμε το νησί!


Τριακόσιοι ήρωες που επιμένουν να ζουν στο πανέμορφο Καστελόριζοαποτελούν τη σκιά των 14.000 κατοίκων που κάποτε πλημμύριζαν το ακριτικό νησί. Χωρίς μόνιμο γενικό γιατρό ή παθολόγο και χωρίς φαρμακείο η ζωή τους εξαρτάται πλήρως από την Τουρκία η οποία τους παρέχει πλωτό νοσοκομείο.


Το χρόνιο πρόβλημα περίθαλψης στο νησί επισημάνθηκε στο 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων.

«Εμείς προσφέρουμε σε όποιον γιατρό έρθει να μείνει μόνιμα στο νησί δωρεάν κατάλυμα κι ένα γεύμα ημερησίως αλλά κανείς δεν βρίσκεται… Το Καστελόριζο έχει φτάσει στα όριά του.

Στο τέλος θα το εκκενώσουμε και θα μείνουν μόνο οι Ένοπλες Δυνάμεις», λέει ο αντιδήμαρχος του νησιού Γ. Αχλαδιώτης, ενώ ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου Χ. Μαντάς, προσθέτει ότι το «Καστελόριζο μας έχει ανάγκη για να συνεχίσει να ζει».

Πηγή ➤ aneksigita-fainomena