Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Κυριακή, 9 Ιουνίου 2013

MAKELEIO ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ, ΕΚΑΝΕ «ΕΞΩΣΗ» ΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ!


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Είναι απίστευτο, αλλά εντελώς αληθινό. Ο δήμαρχος Καρπενησίου, γιος της Ντόρας , Κώστας Μπακογιάννης προέβη σε μια πρωτοφανή πράξη σε βάρος άρρωστου ηλικιωμένου ζευγαριού.

Ας πάρουμε, όμως τα πράγματα από την αρχή.Ο 40χρονος Μάριος Παπαθανασίου, στέλεχος της Διεύθυνσης του εμπορικού τμήματος φαρμακευτικής εταιρείας, είναι ο γιος τους που έκανε το τραγικό... λάθος να ανακαινίσει σε οικόπεδο της οικογένειας, στο χωριό Καρίτσα στο Καρπενήσι, το παλιό σπίτι που είχαν μέχρι τότε. Πρόκειται για ένα χωριό με 20 σπίτια και μόλις 3 μόνιμους κατοίκους.

Ο ίδιος ζει στην Αθήνα. Θέλησε να φτιάξει αυτό το σπίτι για τους γονείς του ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τα όσα του έχουν προσφέρει. Ο 70χρονος πατέρας του έχει υποστεί τρία εμφράγματα, ενώ προβλήματα υγείας αντιμετωπίζει και η μητέρα του. Έφτιαξε, λοιπόν, ένα όμορφο σπίτι, στο οποίο όμως, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, δεν μπορούν ούτε να μπουν!

Ο λόγος; Ο κ. Μπακογιάννης, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, τους έκοψε την πρόσβαση, τοποθετώντας στο μονοπάτι που οδηγεί στην είσοδο, κάγκελα και πόρτα με... λουκέτο!

Καλά διαβάζετε και βλέπετε. Κάγκελα και πόρτα με λουκέτο!Είχε προηγηθεί μια εντελώς αψυχολόγητη ενέργεια του τοπικού εκπροσώπου του χωριού να τραβήξει έναν τοίχο του μονοπατιού ένα μέτρο πιο έξω, κάτι που επίσης εμπόδιζε την πρόσβαση της οικογένειας στο σπίτι.

Στις αλλεπάλληλες επιστολές του γιου προς τον δήμο, η μόνη απάντησε που έπαιρνε είναι ότι θα πρέπει να αποδείξει ξανά και ξανά ότι πρόκειται για μονοπάτι, κάτι που ακόμη και ένα παιδί μπορεί να δει. Ο ίδιος τους προσκόμισε όλα τα σχετικά έγγραφα για το μονοπάτι και τη βατότητά του (συμβόλαια κλπ), τα οποία έχει στη διάθεσή του το Makeleio.gr, αλλά εις μάτιν.

Ακόμη και όταν ζητούσε επίμονα να γίνει η αυτοψία, οι αρμόδιοι του δήμου δεν εμφανίστηκαν καν την καθορισμένη ημερομηνία. Περί τα τέλη Απριλίου του 2013, κι ενώ η οικογένεια προγραμματίζει να περάσει εκεί τις γιορτές του Πάσχα, έκπληκτοι αντικρίζουν μια ωραία πρωΐα τον σιδερένιο φράχτη και την πόρτα με το λουκέτο.

Αμέσως ζητούν τον λόγο από τον τοπικό εκπρόσωπο, ο οποίος περιορίζεται να τους πει: «Είναι εντολή δημάρχου». Καλούν την αστυνομία, η οποία όπως βλέπετε στο σχετικό έγγραφο που ακολουθεί, καταγράφει το συμβάν. Παράλληλα, επιχειρούν να έρθουν σε επικοινωνία με τον κ. Μπακογιάννη, κάτι που καθίσταται αδύνατο. Είχε πολύ δουλειά ο δήμαρχος. Δεν είχε χρόνο να δεχτεί τους ανθρώπους που ξεσπίτωσε!

Τα μέλη της οικογένειας βρίσκονται σε πλήρη απόγνωση εξαιτίας αυτής της πρωτοφανούς «έξωσης» και ζητά δικαίωση. Δεν ξέρουν τι άλλο να κάνουν, που αλλού να απευθυνθούν για να καταφέρουν και πάλι να έχουν πρόσβαση στο σπίτι τους. Βλέπετε, δεν ήταν ψηφοφόροι του. Μήπως φταίει αυτό αγαπητέ κύριε Μπακογιάννη;
.makeleio.gr