Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013

Newsit Ευαγγελάτου...ρατσιστικό το σύνθημα " η Ελλάδα ανηκει στους Έλληνες" !!! BINTEO!!

Ο ρόλος των δημοσιογράφων και των ΜΜΕ είναι γενικά γνωστός για την λάσπη και τα ψευδή που εκτοξεύει εναντία σε όσους μιλούν για την φυλή και το έθνος. Βγάζουν μίσος ακούγοντας τους Έλληνες να μάχονται για την πατρίδα τους. 


Άλλωστε η αποστολή τους είναι άλλη. Να μολύνουν συνεχώς τις καρδιές και τα μυαλά όλων μας με το δηλητήριο του διεθνισμού και του ανθελληνισμού. Πρωτοπόρα σε αυτό τον τομέα ειδικά στο διαδίκτυο η σελίδα του γνωστού δημοσιογράφου Νίκου Ευαγγελάτου NEWSIT που ου\ύκω λίγες φορές έχει σπείρει χιλιάδες ψευδή εναντία στην Χρυσή Αυγή. Έτσι και σήμερα λοιπόν διαβάσαμε από την εν λόγω ιστοσελίδα ότι κατά την διάρκεια δράσης της Χρυσής Αυγής στην Χαλκίδα ακουστήκαν ρατσιστικά συνθήματα. «Όπως διαβάζουμε στο NEWSIT, οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα όπως "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, Έξω οι ξένοι από την Ελλάδα!». Για όσους έχουν κακή η επιλεκτική μνήμη θα τους θυμίσουμε ότι αυτό ήταν βασικό σύνθημα του Ανδρέα Παπανδρέου όπως βλέπετε και στο παρακάτω βίντεο: 


Οπότε είναι τουλάχιστον ανόητο όλο αυτό το επιχείρημα για το σύνθημα που δε λέει τίποτα άλλο από το αληθές παρότι σήμερα θέλουν να μας το στερήσουν αυτό δηλαδή την εθνική μας κυριαρχία. Όσο για το δεύτερο σύνθημα, το όποιο ακούστηκε βαρύ και ακραίο, έχει διφορούμενη έννοια. Σαφώς και μιλά για την άμεση απέλαση όλων των λαθροεισβολέων που χωρίς καμία πρόσκληση εισέβαλαν στην πατρίδα μας και είναι ο νέος στρατός κατοχής της γερμανοκινούμενης Τρόικας. Η άλλη έννοια που κάνεις δε βλέπει καθώς η πολιτική οξυδέρκεια και κρίση τους είναι αστεία είναι το ίδιο βάσιμη. Ξένοι είναι και αυτοί που έχουν έρθει εδώ από της Βρυξέλες απεσταλμένοι από τα αιμοβόρα σκυλιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δυναστεύουν την χώρα μας συνεργαζόμενοι με μια κυβέρνηση ανθρώπων με σκοτεινή καταγωγή και αποστολή. Οπότε και τα δυο αυτά συνθήματα περά από επίκαιρα και πολιτικώς ορθά καθώς δείχνουν σε δυο άπλες φράσεις ότι συμβαίνει στην πατρίδα μας.


Ζήτω το Έθνος

Ζήτω η νίκη

ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

ELNEWS - HELLENIC PRIDE