Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2013

ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ... Έπεσε Sperwer κυνηγώντας ... δραπέτες!! - Κάποιοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους!!

Κάποτε θα γινόταν και αυτό: Σήμερα το πρωί και ενώ συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό των δραπετών των Τρικάλων (!) μη επανδρωμένο αεροσκάφος που έχει ... δανείσει ο Ελληνικός Στρατός στην ΕΛ.ΑΣ (ένα από τα σπάνια και υπερπολύτιμα UAV των ελληνικών ΕΔ) κατέπεσε σε περιοχή δασώδη πλησίον του χωριού Αγία Ευθυμία  Φωκίδας και έχει υποστεί ελαφρές ζημιές.
Μέχρι στιγμής τα αίτια της πτώσης του αεροσκάφους δεν έχουν διευκρινιστεί, αλλά να τονίσουμε ότι δεν έχει καμία σχέση το συγκεκριμένο σύστημα με κυνήγι δραπετών.
Το μη επανδρωμένο σκάφος φρουρείται περιμετρικά και στο σημείο αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να καταφθάσει ελικόπτερο τύπου Σινούκ της Αεροπορίας Στρατού, προκειμένου να το μεταφέρει.

Το έχουμε τονίσει και έχουμε προειδοποιήσει επανειλημμένα ότι κάτι δεν πάει καλά στον Στρατό Ξηράς τα τελευταία δύο χρόνια.
Να σημειωθεί ότι ως συνήθως το γραφείο Τύπου του ΓΕΣ ... αγρόν αγοράζει και δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα σχετικό.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr