Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013

Αλβανοί δραπέτες φυλακών & UCKάδες εκτέλεσααν 37χρονο Αστυνομικό στο Δίστομο !!! Ήταν Πατέρας δύο παιδιών και έγκυος η σύζυγός του ....


Ήταν 2.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας. Πέντε άγνωστοι προσπαθούσαν να κλέψουν αυτοκίνητο στην περιοχή Διστόμου. Έγιναν αντιληπτοί και αμέσως έφτασαν στο σημείο ένα περιπολικό με δύο αστυνομικούς και ένα συμβατικό της ασφάλειας με τρεις άντρες. Πέντε εναντίον πέντε. Οι 5 δράστες έβγαλαν τα καλάσνικοφ και ακινητοποίησαν όλους τους αστυνομικούς. Τους πήραν τα όπλα. Ένας από τους αστυνομικούς προσπάθησε να τραβήξει όπλο. Τον σκότωσαν εν ψυχρώ και έφυγαν.
Ήταν πατέρας δύο παιδιών και η σύζυγός του ήταν για τρίτη φορά έγκυος... Πρόκειται για πέντε από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων που αλωνίζουν στην Στερεά Ελλάδα χωρίς να μπορεί η αστυνομία (ακόμη) να τους συλλάβει. 

Κλέβουν το ένα αυτοκίνητο μετά το άλλο, μετακινούνται από χωριό σε χωριό, σπέρνουν τον τρόμο και παραμένουν ασύλληπτοι. Όλα αυτά σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες.. Το ανθρωποκυνηγητό συνεχίζεται...όπως και ο τρόμος των πολιτών της περιοχής μας και ιδιαίτερα των μικρών χωριών Αν σκεφτεί κανείς οτι πέντε άτομα φέρνουν τούμπα όλη την κεντρική Ελλάδα για μήνες ...Φανταστείτε ομάδες των 5 ατόμων να σπέρνουν τον πανικό σε όλη την Ελληνική Επικράτεια ! 

 veteranos.gr