Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013

Ο Κασιδιάρης ξαναχτυπά: "Να μπουν φυλακή Βενιζέλος και Παπανδρέου, αλλά σε κελί με 40 Αφγανούς"! (Βίντεο)Ηλίας Κασιδιάρης: "Είναι τέτοια η αθλιότητα του πολιτικού κατεστημένου που άνθρωποι όπως ο Παπανδρέου και ο Βενιζέλος παραμένουν εκτός φυλακής και όχι μόνο αυτό.


Ο μεν...Βενιζέλος παριστάνει τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, επιζητά μάλιστα από ό,τι έμαθα να συναντηθεί και με τον Ομπάμα, ενώ ο Παπανδρέου παριστάνει τον καθηγητή στο Χάρβαρντ και έρχεται για διακοπές στα ελληνικά νησιά για να κάνει ποδηλασία και κανώ. Αυτό είναι μια αθλιότητα, οι άνθρωποι αυτοί θα έπρεπε να έχουν παραπεμφθεί ήδη σε ειδικό δικαστήριο και από εκεί κατευθείαν στον Κορυδαλλό. Και αν θέλετε, να γίνουμε και πιο συγκεκριμένοι όχι σε VIP πτέρυγα, όπως ο Άκης, αλλά στην πρώτη πτέρυγα με 40 αφγανούς και πακιστανούς για να βιώσουν εκεί την πολυπολιτισμικότητα που επιδιώκουν. Έτσι απλά τα λέει ο ελληνικός λαός τα πράγματα, αυτή είναι η αλήθεια"
taxalia