Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013

Aυτούς προωθούν για ινδάλματα της νεολαίας; ΕΜΙΝΕΜ: Έπαιρνα 60 ηρεμιστικά και 30 οπιούχα χάπια την ημέραΕίναι ένας από τους πιο γνωστούς ράπερ της αμερικάνικης σκηνής, που έγινε ευρέως γνωστός το 2002 μέσα από την ταινία 8 Mile...

Ο Έμινεμ, κατά κόσμον Μάρσαλ Μπρους Μάδερς, που έχει βραβευτεί με Όσκαρ και πολλά Γκράμι για την πολυδιάστατη δράση του στη μουσική, αποκάλυψε πρόσφατα πως έφτασε ένα βήμα πριν το θάνατο εξαιτίας του εθισμού στα ναρκωτικά και τα χάπια.

"Δεν ξέρω πότε ακριβώς άρχισε να είναι πρόβλημα. Θυμάμαι όμως να μου αρέσει όλο και περισσότερο" δήλωσε ο 40χρονος σταρ, που ακόμη και αν δεν είχε μπλέξει ποτέ με ηρωίνη, κατανάλωνε πολλά φάρμακα, και πρόσθεσε:

"Τα όργανά μου άρχισαν να σταματούν. Το συκώτι, τα νεφρά, όλα. Δεν πίστευαν ότι μπορεί να τα καταφέρω να ζήσω. Είχα φτάσει στο σημείο να παίρνω 60 ηρεμιστικά και 30 οπιούχα χάπια την ημέρα, ενώ είχα πρόβλημα και με την υπερβολική χρήση μεθαδόνης".

Ο Έμινεμ τόνισε πως οι γιατροί του είπαν τότε πως ήταν σαν να είχε κάνει το ισοδύναμο τεσσάρων τσαντών ηρωίνης!
24wro
hellas-now.com