Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Σάββατο, 13 Ιουλίου 2013

Οι Ελληνίδες Γερόντισες της 'Αρτας αναρωτιούνται : Ως πότε θα μας βιάζουν ;;;

Εξαγριωμένοι οι κάτοικοι της Αρτας: Μας ληστεύουν, μας βιάζουν και η αστυνομία δεν κάνει τίποτα – Αν τους πιάσουμε θα τους κρεμάσουμε! Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία του χωριού που φέρει την ονομασία «Πλατεία Εκκλησίας» προέβησαν χθες οι κάτοικοι του χωριού Άρτα της Βορείου Ηπείρου.  Σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ οι έλληνες της Άρτας κατήγγειλαν την έλλειψη της αστυνόμευσης στο χωριό τους υποστηρίζοντας πως το κακό έχει παραγίνει το τελευταίο διάστημα όπου έχουν καταγράφει λεηλασίες, κλοπές και βιασμοί ηλικιωμένων γυναικών! Όπως αναφέρουν οι κάτοικοι, το χωριό κατοικείται κυρίως από γυναίκες και παιδιά καθώς οι περισσότεροι από τους άνδρες έχουν μεταναστεύσει στην Ελλάδα, γεγονός το οποίο καθιστά το χωριό ευκολότερο στόχο για τους αδίστακτους αλβανούς εγκληματίες. 

Εξαγριωμένοι οι κάτοικοι της Αρτας: Μας ληστεύουν, μας βιάζουν και η αστυνομία δεν κάνει τίποτα – Αν τους πιάσουμε θα τους κρεμάσουμε!Μάλιστα μια γυναίκα καταγγέλλει μπροστά στις κάμερες τον βιασμό της 82χρονης μητέρας της από αγνώστους μέχρι στιγμής δράστες, ενώ ο δημογέροντας του χωριού αλλά και σύσσωμη η κοινότητα ζητά την άμεση παρέμβαση της αστυνομίας και την σύλληψη των δραστών. 

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία της Αυλώνας απέρριψε τους ισχυρισμούς των κατοίκων της Αρτας υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχουν καταγγελίες. Ως ανταπάντηση οι Ελληνες του ακριτικού χωριού της Βορείου Ηπείρου προειδοποίησαν την αλβανική αστυνομία πως σε περίπτωση που βρεθούν οι δράστες και δεν τιμωρηθούν, θα πάρουν τον νόμο στα χέρια τους και θα τους κρεμάσουν για παραδειγματισμό στην κεντρική πλατεία του χωριού! 

aftonomi.gr