Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013

ΣΥΡΙΑ – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ!

Επίθεση Ισλαμιστών κατά συγκέντρωσης πολιτών που διαμαρτύρονται για την πολιορκία του Χαλεπίου.
Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε στο Χαλέπι, εκδήλωση διαμαρτυρίας από τη νεολαία της πόλης σε μια προσπάθεια να σπάσουν το εμπάργκο τροφίμων και φαρμάκων που έχει επιβάλλει ο “Ελεύθερος συριακός στρατός” στην πόλη.
Η διαδήλωση έγινε στη συνοικία, Μπουστάν αλ Κασρ κοντά σε chek point των ισλαμιστών που έχουν αποκόψει την πόλη και δεν επιτρέπουν τη διέλευση των φορτηγών με την ανθρωπιστική βοήθεια.

Οι νεαροί διαδηλωτές
Οι διαδηλωτές φωνάζοντας το σύνθημα “ο κόσμος ζητάει να λήξει ο αποκλεισμός” προσπαθούσαν να ανοίξουν δίοδο προσπέλασης. Ένοπλοι ισλαμιστές, ανοίγοντας πυρ μεσα στο πλήθος, διέλυσαν τη συγκέτρωση και σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες σκότωσαν τουλάχιστον έναν πολίτη.


Πυρ κατα νεαρών
Δ.Πορφύρη και Π.Σταφυλά

πηγές: Syria news /Almanan tv