Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013

ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ, ΟΥΤΕ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΝΑ ΗΤΑΝ…!!

Στις 21.00 το βράδυ της Τετάρτης ξεκίνησε η εκπομπή του προγράμματος της μεταβατικής ΕΡΤ με την ταινία «Η κυρία Δήμαρχος» και ένα “κουφό: Την αλλαγή του logo του καναλιού μέσα σε πέντε λεπτά!Στην αρχή το logo της μεταβατικής ΕΡΤ έγραφε «ΕΔΤ», «Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση». Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα το «Ε» εξαφανίστηκε και το logo άλλαξε σε «ΔΤ», «Δημόσια Τηλεόραση». 
Λεπτομέρειες θα πείτε, αλλά που καταδεικνύουν τον προχειρότητα του εγχειρήματος. Αφού το αλλάξατε που το αλλάξατε γιατί τουλάχιστον δεν το κάνατε Δ(Ν)Τ;;; Ναι είναι και μέσα στο κλίμα των ημερών;;;;
Η νέα προσπάθεια ξεκίνησε από ένα μικρό στούντιο εξωτερικών παραγωγών και όχι από το κτίριο της Αγίας Παρασκευής που τελεί υπο κατάληψη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις ολοκληρωθεί η προβολή της ταινίας «Η κυρία Δήμαρχος», θα ακολουθήσει ελληνικό ντοκυμαντέρ για τον Ανδρέα Εμπειρίκο και ακολούθως θα προβληθεί ξένη ταινία.
Αμέσως μετά το πρόγραμμα θα διακοπεί ως τις 8 το πρωί, οπότε και θα ξαναρχίσει με «παιδική» εκπομπή.
Μήπως το ¨καλημέρα σας παιδιά¨… Μακάρι να επέστρεφε η Ελληνική ραδιοτηλεόραση στο επίπεδο και την ποιότητα των τότε εκπομπών.
Σ.Σ. Με το “καλημέρα σας παιδιά”, μεγαλώσαμε και θυμόμαστε την καταπληκτική “θεία Λένα” και τις ιστορίες της…
http://ethnikismos.net