Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013

Η ΔΟΡΥΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΡΟΧΩΡΑ !! Προετοιμασίες στην Έδεσσα για τον ΤΑΡ...

Ξεκίνησαν στην Έδεσσα οι προετοιμασίες για τη διέλευση του αγωγού φυσικού αερίου Trans Adriatic Pipeline (TAP). Συνάντηση για το θέμα είχε ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου με εκπροσώπους της εταιρίας «Μακεδονική Τεχνική», που έχει αναλάβει την κτηματογράφηση των εκτάσεων από τις οποίες θα περάσει ο αγωγός.

Ο TAP που θα ξεκινήσει από τους Κήπους του Έβρου και θα καταλήξει στην Ιταλία μέσω Αλβανίας, θα περάσει και από το Δήμο Έδεσσας και συγκεκριμένα από τη Φλαμουριά, την Αγία Φωτεινή και το Γραμματικό.
Με βάση το γεγονός αυτό θα υπάρχει η δυνατότητα για μελλοντική σύνδεση της περιοχής με την παροχή φυσικού αερίου. Σημαντικές αναμένεται να είναι οι επιπτώσεις στην τοπική οικονομία κατά τη διάρκεια κατασκευής του κολοσσιαίου αυτού έργου, με τη δημιουργία θέσεων εργασίας στα έργα κατασκευής αλλά και τα παράλληλα επαγγέλματα.
Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα η διαδικασία μελετών, κτηματογράφησης και πρόσβασης στη γη θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2014, ενώ ο αγωγός θα είναι έτοιμος στα τέλη του 2019 ή τις αρχές του 2020, όπως αναφέρει το Εθνος
Φυσικά όλοι αποφεύγουν να αναφέρουν την ουσία του εγχειρήματος που είναι ότι η χώρα προσδένεται στο άρμα δύι τουρκικών κρατών με τους Αζέρους να είναι οι κατεξοχήν Τούρκοι.
Tμήμα ειδήσεων defencnet.gr