Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

Δεν έχουν τελειωμό οι αντιδράσεις των Ιταλών στην προσπάθεια αλλοίωσης του Έθνους τους από μια μαύρη υπουργό....

Η προσπάθεια αλλοίωσης της εθνοφυλετικής σύστασης του πληθυσμού της Ιταλίας από τον πρωθυπουργό της λέσχης Bilderberg σε συνδυασμό με τη μαύρη 'ιταλίδα' Υπουργό μετανάστευσης και δικαιωμάτων (ή κάτι ανάλογου ιουδαϊκού ύφους) βρίσκει σθεναρή αντίσταση από τους Ιταλούς εθνικιστές και μη.

Συγκεκριμένα, η Σεσίλ Κιέντζ που έχει ξεκινήσει εκστρατεία προπαγάνδας, για την ένταξη των λαθρομεταναστών στην Ιταλική κοινωνία, επιχείρησε να πραγματοποιήσει εκδήλωση στην κεντρική Ιταλία.
Εκεί νεαροί εθνικιστές τοποθέτησαν.......
πλαστικές σακούλες με μπανάνες και αίμα πάνω τους για να την υποδεχθούν, στέλνοντάς της σαφές μήνυμα πώς όλοι οι άνθρωποι ΟΥΤΕ ΙΔΙΟΙ είμαστε, ΟΥΤΕ στην ίδια ΦΥΛΗ ανήκουμε.

Τα φυλλάδια που πετάχτηκαν έγραφαν "η μετανάστευση σκοτώνει" θέλοντας να θίξουν οι εμπνευστές την εγκληματικότητα που έχει αυξηθεί κατακόρυφα μετά την 'κατάληψη' ΚΑΙ της Ιταλίας από τους λαθρομετανάστες

Φυσικά και στα σιωνιστικά χειραγωγούμενα ΜΜΕ η είδηση μεταδόθηκε ως "ρατσιστική" αλλά δεν ήταν η πρώτη φορά, καθώς ακόμη και βουλευτής του Ιταλικού Κοινοβουλίου παλαιότερα είχε αποκαλέσει την Κίεντζ "ουρακοτάγκο".


Υ.γ.
"απαράδεκτα πράγματα"
paspartoy.blogspot.gr