Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013

ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!


Σε μια επιθετική ενέργεια εναντίον της Ελλάδος προχώρησε σήμερα η Τουρκία ! Αλλά ίσως και ένα μήνυμα στην άλλη όχθη του Ατλαντικού σίγουρα όμως και σε δοκιμές των Αντιαεροπορικών όπλων της Ελλάδος αλλά και στο χρόνο αντίδραση τους !

Επιτελείς του ΓΕΕΘΑ εκτιμούν οτι είναι κάτι παραπάνω από πολύ σοβαρό !

Ενώ οι ενέργειες της Ελλάδος για εύρεση στόχων για τους S-300 είναι ταχύτατες με στόχο την τακτική βολή τον Νοέμβριο και το κλείδωμα του Ανατολικού Αιγαίου !

Δεν μπορούμε να μην συνδυάσουμε τα γεγονότα των όπλων στις Οινούσες ούτε ειναι τυχαία η σημερινή Υπερπτήση των Τούρκικων Μαχητικών !

Σχηματισμός 6 τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, αποτελούμενος από 4 F-4E Terminator και 2 F-16 (με ρόλο προστασίας των αεροσκαφών βομβαρδισμού), εισήλθε στις 11:02 στο FIR ΑΘΗΝΩΝ μεταξύ Σάμου και Χίου.

Στη συνέχεια και κινούμενος με κατεύθυνση νότια πραγματοποίησε στις 11:19 υπέρπτηση πάνω απο τις νήσους Μακρονήσι και Ανθρωποφάγοι του νησιωτικού συμπλέγματος Φούρνων, στα 3000 και 5000 πόδια αντίστοιχα. Ο σχηματισμός εξήλθε του FIR ΑΘΗΝΩΝ στις 11:02 στο FIR ΑΘΗΝΩΝ μεταξύ Σάμου και Χίου.

Σύμφωνα με το veteranos.gr τα Τούρκικα μαχητικά είχαν και συνοδεία Τούρκικων Πολεμικών Πλοίων που παρέμεναν στα Τουρκικα νερά ...Αν και επιθετικό Ελικόπτερο απονειώθηκε απο φρεγάτα και έκανε παραβίαση του Ελληνικού FIR !!!

makeleio.gr