Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Κυριακή, 14 Ιουλίου 2013

Έπεσε το «αντιμνημονιακό» προσωπείο του Σύριζα!! Απερρίφθη από το συνέδριο τροπολογία για ακύρωση του Μνημονίου και μονομερή διαγραφή του χρέους !!

Απερρίφθη από το συνέδριο τροπολογία για ακύρωση του Μνημονίου και μονομερή διαγραφή του χρέους!


Γράφει ο Αντίοχος
Ειδική τροπολογία για να προβλέπεται η ακύρωση των δανειακών συμβάσεων και η μονομερής διαγραφή του χρέους (όταν θα γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και εφόσον δεν υπάρξει αποτέλεσμα στις διαπραγματεύσεις με τους διεθνείς τοκογλύφους) υπέβαλλε σήμερα στο συνέδριο του συνονθυλεύματος ο βουλευτής Π. Λαφαζάνης, εκ μέρους της λεγόμενης «Αριστερής Πλατφόρμας» του ΣΥΡΙΖΑ.
 Μετά από μια έντονη συζήτηση, στην οποία αντιπαρατέθηκαν οι Σ. Κουβελάκης από την «Αριστερή Πλατφόρμα» και Ε. Τσακαλώτος από τους «προεδρικούς» (οι περί τον mister Tsipra), που υποστήριξε πως «δε μας κάνει αριστερούς το ποσοστό του χρέους που θα διαγραφεί», η τροπολογία ετέθη σε ψηφοφορία και απερρίφθη, αφού υπερίσχυσαν οι «προεδρικοί», με την αναμενόμενη πλειοψηφία του 65%.
Συμπέρασμα: Αυτά που λέει - κατά καιρούς και κατά περίσταση- ο mister Tsipras, ότι θα… σκίσει το Μνημόνιο, ότι θα καταγγείλει τη δανειακή σύμβαση, ότι θα κηρύξει παύση πληρωμών στους διεθνείς τοκογλύφους και ότι σκοπός του είναι η συνολική διαγραφή του χρέους, είναι ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ! Και μάλιστα, με την έγκριση της πλειοψηφίας του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ! Άρα, τίποτα πλέον δεν τον εμποδίζει να συγκυβερνήσει με τον Αντωνάκη Σαμαρά μετά τις εκλογές (για να μην έρθει η Χρυσή Αυγή) και να εφαρμόσουν παρέα το μνημονιακό πρόγραμμα ξεπουλήματος της πατρίδας και εξαθλίωσης του ελληνικού λαού.
Ερώτηση: Γιατί ο Λαφαζάνης υπέβαλλε τη συγκεκριμένη τροπολογία; Δεν υπολόγισε ότι αν απορριφθεί θα πέσει το (δήθεν) «αντιμνημονιακό» προσωπείο του συνονθυλεύματος;
Απάντηση: Δεν τους ενδιαφέρει η γνώμη του λαού, αυτοί εξετάσεις δίνουν στους διεθνείς τοκογλύφους. Εφόσον τα «κουκιά» μεταξύ των «μπολσεβίκων» (πλειοψηφούντων) και των «μενσεβίκων» (μειοψηφούντων) του ΣΥΡΙΖΑ είναι μετρημένα, ο Λαφαζάνης υπέβαλλε την τροπολογία σε συνεννόηση με τον mister Tsipra, για να απορριφθεί! Προκειμένου να δείξει στους διεθνείς τοκογλύφους ο… leader of SYRIZA, ότι το συνονθύλευμά του είναι εντελώς ακίνδυνο και να του δώσουν την απαιτούμενη άδεια να συγκυβερνήσει στο μέλλον την Ελλάδα (μαζί με την ΝΔ), κατά τα καλά και συμφέροντά τους!