Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013

ΒΟΗΘΗΘΗΚΕ ΑΠΑ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥΣ "ΠΥΡΗΝΕΣ" !! Διέφυγε τελικά ο Ιλίρ Κούπα στην Αλβανία;;;

Πιθανόν ο Αλβανός συμμορίτης Ιλιρ Κούπα να κατάφερε να διαφύγει στην Αλβανία: Οι αστυνομικοί που συνεχίζουν την καταδίωξή του εντόπισαν το τελευταίο κρησφύγετο του Αλβανού σε ένα σπίτι στο Κερασοχώρι Θεσπρωτίας, 500 μέτρα από τα αλβανικά σύνορα.Εκεί βρήκαν τα δακτυλικά αποτυπώματα του δραπέτη των φυλακών Τρικαλων και στενού συνεργάτη του Μάριον Κόλα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει η ΕΛ.ΑΣ ο Κούπα πρέπει έχει συνεργούς που τον έχουν βοηθήσει σημαντικά, αφού δεν θα μπορούσε μόνος του να μετακινηθεί στο Κερασοχώρι. «Είναι αδύνατο να έκανε αυτή την απόσταση με τα πόδια». Άρα πάλι ανακύπτει θέμα αλβανικών πυρήνων στην Ελλάδα.
Ο 27χρονος αφού άρπαξε κονσέρβες με φαγητό και νερό από το σπίτι στη συνέχεια εξαφανίστηκε με τους αστυνομικούς να εξετάζουν ακόμα και το ενδεχόμενο να πέρασε τα σύνορα και να βρίσκεται πλέον στη χώρα του.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr