Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ - Βόλφγκανγκ Σόιμπλε . . . ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ !!

Στις 18 Ιουλίου έχουμε στην Αθήνα την άφιξη του υπουργού οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, που έρχεται σαν καλεσμένος από την διμερή κυβέρνηση των γερμανοϋποταγμένων Σαμαρά και Βενιζέλου. Όντας γνήσιο τέκνο της ανατολικής Γερμανίας και του κομμουνιστικού κόμματος Γερμανίας, ο εν λόγω κύριος έρχεται σαν δεσμοφύλακας να επιθεωρήσει τους κρατουμένους στο Γκουλάγκ που ονομάζεται Ελλάδα.
 Ο μισάνθρωπος αυτός λοιπόν που πιθανόν θα φέρνει μαζί του νέες εντολές από την καγκελαρία θέλει να δει πλήρη υποταγή και ηρεμία στο στρατόπεδο συγκεντρωσης και σκυμμένα κεφάλια από τις υποκλίσεις.
Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή δηλώνει ότι ο φίλος του πρωθυπουργού είναι 1000% ανεπιθύμητος στην πατρίδα μας και θα πρέπει ο Ελληνικός λαός να δώσει στον κατακτητή ανάλογη απάντηση όπως μόνο αυτός γνωρίζει.
Εκ της διοικήσεως

http://patriotikipolitofilaki.blogspot.gr