Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΥΣ: ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ;


Την Πέμπτη 11/07/13, ο 59χρονος κόπτης χριστιανός Μagdi Lamey, βρέθηκε δεμένος χειροπόδαρα και αποκεφαλισμένος στο Βόρειο Σινά. Είχε απαχθεί από ομάδων ενόπλων ισλαμιστών στο πλαίσιο των αντιποίνων για την πτώση του Μόρσι.


Την ίδια ημέρα είχε δολοφονηθεί στην ίδια περιοχή κόπτης ιερέας ,έγκλημα το οποίο παρουσιάστηκε από τα δυτικά μίντια ως η πρώτη σεκταριστική ανθρωποκτονία στη μεταμόρσι εποχή. Παρ'ότι στην περιοχή σημειώθηκαν κι άλλες εκτελέσεις,δεν υπήρξε παρόμοιο προηγούμενο αποκεφαλισμού.

Η χρήση μικρού μαχαιριού και η τοποθέτηση της αποτμηθείσας κεφαλής επάνω στο σώμα, υποδηλώνουν τελετουργικό σφαγιασμό που επιτελείται κατά των απίστων.Το Al Ahram καταγγέλει ότι οι μάρτυρες χριστιανοί δεν συνυπολογίζονται ως μάρτυρες και της επανάστασης, όρος που υιοθετείται για όλα τα θύματα των βιαίων ταραχών εξ'αιτίας της χριστιανικής τους ταυτότητας.Σύμφωνα με τη New York Times (11/07/13) ,οι παραστρατιωτικές ομάδες του απερχόμενου προέδρου Μόρσι έχουν επιδοθεί τις τελευταίες ημέρες σε μαζικές πράξεις βίας εναντίον χριστιανών με την κατηγορία ότι υποστήριζαν τις πρόσφατες λαικές κινητοποιήσεις.Πολλά καταστήματα χριστιανών έχουν μαρκαριστεί με ένα μαύρο Χ που σημαίνει εκδίκηση και μένος ενώ έχουν χτυπηθεί εκκλησίες και σπίτια χριστιανών. Ο ανταποκριτής της ίδιας εφημερίδας αναφέρει ότι 4 χριστιανοί σφαγιάστηκαν με μαχαίρια και μασέτες σε ένα και μόνο χωριό.

Βρυξέλλες Δ.Πορφύρης-Π.Σταφυλά

makeleio.gr