Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΛΥΕΙ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ... Ο Λαϊκός Σύνδεσμος αναλαμβάνει την φύλαξη των σχολείων της χώρας!!

Πολίτες στελέχη του Λαίκού Συνδέσμου- Xρυσή Αυγή θα αναλάβουν την φύλαξη των μαθητών και των σχολείων της χώρας ειδικά στις περιοχές που η εγκληματικότητα, εγχώρια και εισαγόμενη, έχει αντικαταστήσει την έννομη τάξη.
Όπως ανέφερε στο defencenet.gr υψηλά ιστέμενο στέλεχος του κόμματος "Απολύουν τους σχολικούς φύλακες που αποτελούν την μοναδική ασπίδα για να μην αλωθούν τα σχολεία από κακοκοποιούς, εμπόρουςε ναρκωτικών κλπ.
Εμείς δεν μπροούμε να επιτρέψουμε να μείνουν τα σχολεία αφύλακτα. Ειδικά στις περιοχές που η εγκληματικότητα "θερίζει" θα τοποθετήσουμε εθελοντές σε βάρδιες για να είναι ασφαλή τα παιδιά των Ελλήνων.
Την ημέρα για να περάνε τα παιδιά από τα φανάρια και να σταματούν υτα αυτοκίνητα στις διαβάσεις θα υπάρχουν γυναίκες εθελοντές και τις νύκτες όλοι σε συνεργασία με την τοπική κοινωνία άνθρωπί μας θα περιπολούν γύρω από τα σχολεία.
Εμείς αντίθετα με την κυβέρνηση δεν θα αφήσουμε τα παιδιά των Ελλήνμων που είναι το μέλλον της χώρας έρμαιο των εγκληματιών ή των ατυχημάτων, ούτε την βάση του Έθνους που είαι τα σχολεία μας, αφύλακτα".

Πληροφορούμενοι στην κυβέρνηση την πρόθεση του Λαϊκού Συνδέσμου να συνδράμει αποφασιστικά στην προστασία των σχολείων και των μαθητών ο υπουργός Παιδείας κ. Κ. Αρβανιτόπουλος στη Βουλή κατά την δεύτερη ανάγνωση του πολυνομοσχεδίου στην αρμόδια επιτροπή, ζήτησε αμέσως να αναθεωρηθεί η απόφαση λέγοντας ότι «Θέλω να δηλώσω ειλικρινώς και ευθαρσώς ότι υπάρχει ανησυχία. Τα σχολεία πρέπει να επιφυλάσσονται διότι τα ακραία στοιχεία καραδοκούν», πρόσθεσε, ενώ σημείωσε ότι το θέμα που προκύπτει «πρέπει να λυθεί με έναν τρόπο που θα διαφυλάσσει τις σχολικές μονάδες».

Δεν διεικρίνησε τι εννοούσε όταν έλεγε για "ακραία στοιχεία": Για τα στελέχη του ΛαΪκού Συνδέσμου που θέλουν να προστατέψουν τους μαθητές και τα σχολεία ή για τα στελέχη της κυβέρνησης που προκειμένου να εκτελέσουν αυτά που ζητεί η τρόικα θέτουν σε κίνδυνο τους μαθητές απολύοντας του φύλακες των σχολείων;

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr