Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΙΛΙΡ ΚΟΥΠΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΑΣ!

"Ιλίρ θέλω να με βοηθήσεις," ο πατέρας του 27χρονου αδίστακτου αλβανού κακοποιού απευθύνει δημόσια πρόσκληση για να
σώσει τη ζωή του γιου του,ο οποίος μετά από τον θάνατο του Μάριαν Κόλα-όπως υποστηρίζει η αλβανική ιστοσελίδα- είναι τώρα πιο ευάλωτος στα χέρια της ελληνικής αστυνομίας που σκοτώνει χωρίς προειδοποίηση!

"Είμαστε η οικογένεια του Ιλίρ Κούπα και θέλουμε να παροτρύνουμε το ελληνικό κράτος να σταματήσει το δολοφονικό χέρι του πάνω από τα αγόρια μας. Αντιμετωπίζονται με τον πιο απάνθρωπο τρόπο, χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να υψώσουμε τη φωνή μας για να σώσει τις ζωές των Αλβανών. Δεν λέω ότι ο γιος μου είναι αθώος, αλλά ο γιος μου δεν είναι εγκληματίας-δολοφόνος επειδή ποτέ δεν σκότωσε κανέναν. Παρακαλούμε να συμμετάσχετε ομόφωνα για να μεταφέρετε την αγωνία μας στο ελληνικό κράτος. Όσες περισσότερες ώρες περνούν, τόσο πιο αυξημένο κίνδυνο διατρέχει ο γιος μου."

Εν τω μεταξύ ένας νεαρός συγχωριανός του Ιλίρ Κούπα(βλέπε φωτο) είπε ότι έχει σοβαρές αμφιβολίες κατά πόσον ισχύουν οι περιγραφές της ελληνικής αστυνομίας για τη στιγμή της "εκτέλεσης"-όπως αποκαλεί τον θάνατο του αλβανού εγκληματία- του Μάριαν Κόλα, ενώ η αστυνομία θα μπορούσε να βρει ίχνη του Ιλίρ Κούπα περίπου 600 μέτρα μακριά από τη σημείο της ανταλλαγής πυρών."


Πηγή