Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Κυριακή, 28 Ιουλίου 2013

ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ... Δένουν αποφάγια σε σακούλες για απόρους!!!

Υπολείμματα τροφών τοποθετημένα σε σακούλες αφήνουν οι πολίτες της Ξάνθης στα χερούλια των κάδων σκουπιδιών ώστε να τις βρουν άποροι πολίτες που περιφέρονται από κάδο σε κάδο αναζητώντας τροφή.
Γνωρίζοντας και αντιλαμβανόμενοι το μέγεθος της οικονομικής εξαθλίωσης όλο και περισσότεροι κάτοκοι της περιοχής, επιλέγουν αντί να πετούν τα υπολείμματα των γευμάτων τους (όπως συνέβαινε μέχρι πρότινος σε μεγάλη έκταση) μέσα στους κάδους και στη συνέχεια να βλέπουν συμπολίτες τους να ψάχνουν μέσα σε αυτούς, να τα τοποθετούν σε σακούλες και να τα αφήνουν στο πλάι, σύμφωνα με το thrakitoday.com.

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε επί της οδού Θερμοπυλών, σε κάδο απορριμμάτων, τοποθετημένη μια σακούλα με ψωμιά η οποία μέσα σε λίγη ώρα εξαφανίστηκε.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr