Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Σάββατο, 13 Ιουλίου 2013

ΜΙΛΑΜΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ… Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΛΕΙ Η ΑΦΕΝΤΟΜΟΥΤΣΟΥΝΑΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ… !!

ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΤΙ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΥΤΟΥΝΟΥ;;;… ΤΙ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ…;;;
Τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας προβλέπει να μπορεί να πετά ο υπουργός με τα κυβερνητικά αεροσκάφη. Την τροπολογία υπογράφει και ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάς


Μέχρι σήμερα, τα αεροσκάφη Embraer και Gulfstream, τα οποία ανήκουν στη Μοίρα Μεταφοράς Υψηλών Προσώπων της Πολεμικής Αεροπορίας, δίνονταν για τις μετακινήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, του πρωθυπουργού και του υπουργού Εξωτερικών και μόνο.
Με την νέα τροπολογία θα μπορούν να τα χρησιμοποιούν και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αλλά και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, δηλαδή τώρα ο Δ. Αβραμόπουλος.
Παράλληλα επανασυστήνεται η Γενική Γραμματεία Οικονομικού Σχεδιασμού και Αμυντικών Επενδύσεων, η οποία είχε καταργηθεί το 2006, και μετονομάζεται σε Γενική Γραμματεία Αμυντικών Υποθέσεων.
ΑΠΕ
stoxos.gr