Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013

Ντροπή ! Δημιούργησαν σελίδα στο Facebook «Θέλουμε η Κύπρος να γίνει τουρκικό προτεκτοράτο»


Όσο απίστευτο και αν ακούγεται η ελληνική σελίδα στο Facebook, ισχυρίζεται ότι η Κύπρος θα μπορέσει να…αναπτυχθεί οικονομικά μόνο υπό την προστασία της Τουρκίας, ενώ οι διαχειριστές βεβηλώνουν την μνήμη ηρώων όπως ο Σολωμός Σολωμού.


Στις πληροφορίες της σελίδας η οποία δημιουργήθηκε στις 22/3/2013, αναφέρεται ότι η Τουρκία μπορεί να εξασφαλίσει την δυνατότητα ανάκαμψης της Κύπρου, καθώς η οικονομία της είναι ανεξάρτητη και δεν θυμίζει κανένα κράτος της Ε.Ε.

Το μήνυμα, συνεχίζει αναφέροντας, ότι κανείς δεν απορρίπτει και την προοπτική για την εκατέρωθεν υποστήριξη Ε.Ε. και Τουρκίας και καταλήγει «Ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Σε κάποιο σημείο, οι διαχειριστές διερωτούνται «Πόσες τούρκικες μικρομεσαίες επιχειρήσεις έκλεισαν αυτήν την εβδομάδα; Έχεις κανείς κάποια εικόνα να μας μεταφέρει, όσον αφορά την ψωμόλυσσα των -επίσης- υποανάπτυκτων Κύπριων; Τελικά σώσατε καμιά κατάθεση;
Δεν πειράζει, ψωμόλυσσες. Η υπερηφάνεια μετράει».


Οι επαίσχυντοι διαχειριστές της σελίδας, κοινοποιούν μάλιστα προκλητικές φωτογραφίες, προκαλώντας το κοινό αίσθημα, όπως αυτή με την εικόνα του Σολωμού Σολωμού που δολοφονήθηκε από τούρκους πράκτορες, την ώρα που μπήκε στη νεκρή ζώνη, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας στο οδόφραγμα της Δερύνειας και επιχείρησε να ανέβει σε έναν ιστό για να κατεβάσει την τουρκική σημαία.

Στη θέση του κεφαλιού του τοποθέτησαν το κεφάλι, ενός ψαριού και από κάτω τη λεζάντα «Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι».


Το παράδοξο είναι ότι η σελίδα, έχει φτάσει τα 469 like, ενώ σε μήνυμα των διαχειριστών έχουν το θράσος να ευχαριστούν τον κόσμο που είναι κοντά τους, όπως αναφέρουν, στη δύσκολη μάχη που δίνουν για την Κύπρο μας!
« Σας ευχαριστούμε όλους που με την αγάπη σας, την οποία βρίσκουμε στα μηνύματα που μας στέλνετε, μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε να παλεύουμε για μια Κύπρο περήφανη και ανεξάρτητη (σχεδόν)!!! Κοινοποιήστε την σελίδα μας για να γίνουμε περισσότεροι!!!» καταλήγουν στο ευχαριστήριο μήνυμα τους.

Μία ακόμη πρόκληση είναι η αναφορά τους σε όσους τους επικρίνουν, τους οποίους καλούν να παραδεχτούν ότι: «Εσείς που μας αποδοκιμάζετε για τις ιδέες μας, δεν είστε καν Κύπριοι. Είστε ένα μάτσο αργόσχολοι χρυσαυγίτες. Η πλειοψηφία των Κύπριων θέλει το καλό του κράτους και της χώρας τους».
kopiase
hellas-now.com