Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Κυριακή, 14 Ιουλίου 2013

ΕΘΝΙΚΙΣΜΌΣ.net : ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΑΛΛΟ ΗΓΕΤΗΣ ΚΙ ΑΛΛΟ… ΙΚΕΤΗΣ!


Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο σημερινό «Πρώτο Θέμα» (ή «Πρώτο Ψέμα», για κάποιους…) έδωσε ο κατοχικός πρωθυπουργός (φον) Αντωνάκης Σαμαράς.

Και εξαπέλυσε την… συνήθη επίθεσή του στο μόνο κόμμα της αντιπολίτευσης που φοβάται πραγματικά, δηλαδή στην Χρυσή Αυγή, με τα γνωστά… επιχειρήματά του:

«Είναι διακηρυγμένοι νεοναζί και διασύρουν τη χώρα ως λαθρέμποροι του πατριωτισμού διότι θαυμάζουν τους χειρότερους δυνάστες που γνώρισε ποτέ αυτή η πατρίδα. Η εκλογική τους δύναμη είναι αδυναμία για τη χώρα και τα εθνικά της συμφέροντα! Απομονώνουν την Ελλάδα τη στιγμή που χρειάζεται όλα τα διεθνή στηρίγματα. Οι νεοναζί είναι ό,τι πιο μισητό για τους Ευρωπαίους».

Στην πραγματικότητα, συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο απ’ αυτό που λέει ο φον. Η εκλογική δύναμη της Χρυσής Αυγής θα μπορούσε να είναι το πιο δυνατό χαρτί για τη χώρα και τα εθνικά της συμφέροντα! Αν υπήρχε στη χώρα πρωθυπουργός πραγματικός κι όχι ανδρείκελο των διεθνών τοκογλύφων, θα πήγαινε σ’ όλους αυτούς και θα τους έλεγε: «ή ξεσφίγγεται τα λουριά και μας χαρίζεται τα χρέη, ή βγαίνουν αυτοί που μισείτε και τα χάνεται όλα. Διαλέξτε και πάρτε!». Αυτά θα’ λεγε ένας ηγέτης. Άλλο όμως ηγέτης, κι άλλο ικέτης!

ethnikismos.net