Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013

Oι υπερασπιστές του “αντιρατσισμού” σε νέα εργολαβία κατά των Ελλήνων


Έχει παρατραβήξει το πολιτικό θέμα με τα συσσίτια της ΧΑ, που επιθυμεί να προσφέρει δωρεάν συσσίτια μόνο σε ΄Ελληνες. Η πράξη της ΧΑ θεωρείται απο τον δήμαρχο Αθήνας και τον υπουργό “προστασίας” του πολίτη σαν πράξη “ρατσισμού”.
Είναι σωστό να είσαι αντιρατσιστής αλλά δεν είναι 
σωστό να περιορίζεις τις επιλογές ενός νόμιμα εκλεγμένου πολιτικού κόμματος. Ρατσισμός κατά των Ελλήνων είναι και η υπουργοποίηση όσων δεν διαθέτουν προσόντα, όπως και όσων γίνονται καθηγητές στα ΑΕΙ ή στα ερευνητικά Ιδρύματα με πλάτες τρίτων κλπ. Όταν λοιπόν κάποιος προσπαθεί να δώσει μαθήματα αντιρατσισμού πρέπει να έχει καλυμμένες τις πλάτες του σε όλα…

Άν η ΧΑ επιθυμεί να μοιράσει τρόφιμα είναι δικαίωμά της και συμφέρει όλους. Ο φανατισμός όμως κάνει τους ανθρώπους να μη βλέπουν. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο κ. Δένδιας και ο κ.Καμίνης, που συντρώγουν με το γνωστό μεγαλοεπενδυτή (πρώην σύμβουλο του ΓΑΠ) συμπλέοντας συμβολικά και πρακτικά με τις απόψεις του κατά της Ελλάδας. Η φούσκα του Real Estate δεν είναι υπέρ της Ελλάδας…

Ο ρατσισμός χρειάζεται μια διακριτική αντιμετώπιση και πρέπει να καταπολεμάται εξίσου σε όλα τα επίπεδα της διοίκησης ενος κράτους. Αυτό που ενοχλεί τον Έλληνα πολίτη είναι η προώθηση και η προστασία κάποιων περισσότερο απο κάποιους άλλους στους μηχανισμούς της εξουσίας. Και αυτό ρατσισμός είναι.

Η επιλογή της ΧΑ είναι πολιτική επιλογή. Δεν είναι φασιστική αφού δεν απαγορεύει σε κανένα να κάνει αυτό που θέλει και δεν κάνει κακό σε κάποιον άλλο. Το ποιόν θα ψηφίσει στο μέλλον ο κόσμος δεν πρέπει να εξαρτάται απο νομοθετικές ρυθμίσεις και παραπλανητικές αντιλήψεις δήθεν περί αντιρατσισμού, που δεν είναι τίποτα άλλο απο κοινή αντιπροπαγάνδα.

Ας υποθέσουμε ότι έχουμε 1000 πειναλέους εκ των οποίων οι 500 είναι ¨Ελληνες και οι 500 όχι. Ας υποθέσουμε ότι η ΧΑ προσφέρει 300 συσσίτια μόνο για Έλληνες και ότι η Εκκλησία προσφέρει άλλα 500 συσσίτια για όλους. Είναι προφανές ότι η πιθανότητα να έχουν συσσίτιο όσοι δεν είναι Έλληνες είναι μεγαλύτερη, όταν επιτραπεί στη ΧΑ να κάνει αυτό που θέλει. Είναι επίσης προφανές ότι η πιθανότητα να έχουν συσσίτιο όσοι είναι Έλληνες είναι μεγαλύτερη και πάλι, όταν επιτραπεί στη ΧΑ να κάνει αυτό που θέλει.

Υπο την έννοια αυτή, οι υπερασπιστές του “αντιρατσισμού” τυφλωμένοι απο τον εγωισμό τους, τις ψυχολογικές ανασφάλειές τους, την διανοητική τους βραδύτητα αλλά και από τη χαμηλού επιπέδου παιδεία που έχουν, δρούν και κατά των Ελλήνων και κατά των μεταναστών, επιζητώντας παράλληλα τη σύγκρουση της “πολιτείας” με τη ΧΑ με σκοπό τον αποπροσανατολισμό του κόσμου απο τα προβλήματα που υπάρχουν, ώστε κανείς να μη βλέπει τη κατηφόρα στην οποία γλυστράει η χώρα.
Δεν θα απολογηθώ για τη ΧΑ ούτε θα υπερασπίσω τις πράξεις της. Σαν κόμμα τη θεωρώ μέρος του παρόντος πολιτικού συστήματος αλλά πρέπει να είναι κανείς πρακτικός και ουσιαστικός στις αποφάσεις του αν επιζητά να βρεί λύσεις χωρίς να σπάσει αυγά και αυτό που λέω αφορά τους υπερασπιστές (με το αζημίωτο…) του αντιρατσισμού στη χώρα. Πρέπει κανείς να τηρεί σε όλα και με όλους “ίσα μέτρα και ίσα σταθμά”. Αυτό η κυβέρνηση δεν το κάνει, όπως και όλο το πολιτικό σύστημα. Έτσι, η αποτυχία σε όλα είναι δεδομένη.

Θεωρώ δικαιολογημένη την άποψη κάποιων, ότι η ΧΑ είναι ένα Νεοναζιστικό κόμμα. Το Γερμανικό Ναζιστικό κόμμα στηρίχτηκε “πνευματικά” στην Εταιρεία της Θούλης, μια μυστικιστική οργάνωση που είχε σαν σύμβολό της τον αγκυλωτό σταυρό πίσω από ένα σπαθί (βλέπετε φωτογραφία αριστερά). Αυτός ο σταυρός στη συνέχεια ταυτίστηκε ιστορικά με τον άκρατο Εθνικισμό των Ναζί, που έφερε τον αντισημιτισμό στη Γερμανία με τα γνωστά αποτελέσματα αλλά και τις άλλες γενοκτονίες που διέπραξαν οι Γερμανοί στη διάρκεια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου.

Το σύμβολο της Εταιρείας της Θούλης απο μυστικιστική άποψη σημαίνει το ίδιο με το σύμβολο της ΧΑ, έστω και άν είναι διαφορετικό. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί “μυστικιστές” της Βουλής ονομάζουν Νεοναζιστικό κόμμα τη ΧΑ και κατ’ επέκταση το θεωρούν ως ρατσιστικό και αντισημιτικό. H XA όμως ισχυρίζεται ότι δεν είναι αντισημιτικό κόμμα αλλά αντισιωνιστικό!

Κατά τη γνώμη μου, η ΧΑ είναι ένα Εθνικιστικό κόμμα με κάποιο μυστικιστικό φινίρισμα, που στοχοποιεί τους μετανάστες σαν αιτία πολλών δεινών ενώ στην ουσία για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα φταίνε αποκλειστικά οι Έλληνες πολιτικοί και μόνον αυτοί. Αυτοί υπέγραψαν και υπογράφουν τα μνημόνια και αυτοί είναι που φέρνουν προς ψήφιση τα νομοσχέδια στη Βουλή.

Αντί επιλόγου
1> ένα GREXIT δεν θα ωφελούσε πλέον όσους παίζουν ή θα παίξουν στο Real Estate Business.

Ένα grexit θα τους μίκραινε το κέρδος στο τέλος του δρόμου. Συνεπώς, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιοί είναι και ποιοί θα παραμείνουν κατά του Grexit στη συνέχεια των εξελίξεων, που συνεχώς θα επιβαρύνουν τη διαβίωση των Ελλήνων πολιτών.

2> ο μόνος τρομοκράτης που οδήγησε σε αυτοκτονία 5,000 Έλληνες πολίτες είναι οι κυβερνήσεις που ψήφισαν τις αντισυνταγματικές συμβάσεις των μνημονίων.

Aυτές οι κυβερνήσεις με την αλλοπρόσαλλη πολιτική τους και με τις λαμογιές τους ανέδειξαν την Ελλάδα πρώτη χώρα στη διαφθορά στην Ευρωζώνη.

Αυτές ήταν και είναι οι εστίες του κακού που έθρεψαν και συνεχίζουν να τρέφουν το φαινόμενο XA.

Καθημερινά το παρόν πολιτικό σύστημα με τις ηλίθιες δηλώσεις, αποφάσεις και πράξεις του συνεχίζει να αποσταθεροποιεί το δημοκρατικό πολίτευμα της Ελλάδας και να διαβρώνει την εικόνα της στο εξωτερικό. Το φαινόμενο ΧΑ δεν πρόκειται να υποχωρεί όσο το πρόβλημα της χώρας υπάρχει.


Το παρόν πολιτικό σύστημα είναι το μόνο πρόβλημα της Ελλάδας και αν δεν ξεκουμπιστεί απο το προσκήνιο το συντομότερο, θα υπάρξουν ανεξέλεγκτες καταστάσεις που θα οδηγήσουν στο διαμελισμό της χώρας.

3> στη χώρα τελείται γενοκτονία, που είναι ακόμη στο αρχικό στάδιο.

Σωστό είναι οι δήμαρχοι και οι “ηθοποιοί” της Ελληνικής πολιτικής σκηνής να σταματήσουν να δίνουν μαθήματα “σωστής” συμπεριφοράς, γιατί είναι πολύ μικροί για να το κάνουν. Να ασχολούνται με τα σοβαρά θέματα τα οποία έχουν αποτύχει να αντιμετωπίσουν.

Να κοιτούν επίσης με ταπεινότητα και στωικότητα να παίρνουν μαθήματα απο αυτούς που μπορούν να τους τα δώσουν. Σε αυτό το ιστολόγιο πάντως, τα δίνουμε δωρεάν. Αλλού μας πληρώνουν…

zcode-gr
triklopodia.gr