Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013

Καταρρέει η μετοχή της Praktiker – Κατέθεσε αίτηση χρεοκοπίας !

ANANΕΩΜΕΝΟ

Κατέθεσε αίτηση χρεοκοπίας η Praktiker!
Με πτώση πάνω από 70% για τη μετοχή της Praktiker, καθώς η εταιρία είναι αντιμέτωπη με τη χρεοκοπία, αφού απέτυχαν οι διαπραγματεύσεις για την αναδιάρθρωσή της.


Oι διαπραγματεύσεις για τη χρηματοδότηση της αναδιάρθρωσης της εταιρείας δεν κατέληξαν σε συμφωνία, καθώς κάποιες ομάδες πιστωτών δεν παρείχαν την έγκρισή τους.
Παράλληλα, ανέφερε πως χρειάστηκε επιπλέον κεφάλαια καθώς η πώληση του μεριδίου της στη θυγατρική Batiself SA του Λουξεμβούργου δεν μπόρεσε να ολοκληρωθεί και τα αναμενόμενα έσοδα είχαν συμπεριληφθεί στο χρηματοοικονομικό πλάνο της εταιρείας για το 2012.
Σύμφωνα με το δίκτυο Dow Jones Newswires, η Praktiker εμφάνισε ζημιές μετά φόρων 188,9 εκατ. ευρώ το 2012, που ήταν μικρότερες από τις ζημιές των 554,7 εκατ. ευρώ του προηγούμενου έτους. Οι πωλήσεις ανήλθαν στα περίπου 3 δισ. ευρώ πέρυσι, μειωμένες κατά 5,6% σε ετήσια βάση.

olympia