Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Κυριακή, 14 Ιουλίου 2013

To νέo λέιζερ του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ σε δράση - Βίντεο


Αυτά είναι τα νέα λέιζερ ελεύθερων ηλεκτρονίων του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ που έχουν ανακοινώσει ότι το 2014 θα τα δούμε να αναπτύσσονται πάνω σε πλοία.Το USS Ponce, ένα σκάφος που χρησιμοποιείται ως ένα αμφίβιο θαλάσσης στον Περσικό Κόλπο, θα έχει την τιμή να φιλοξενεί το πρωτότυπο σύστημα Laser Weapon.

Το νέο λέιζερ όχι μόνο μπορεί να κάνει τα εναέρια drones να φλέγονται, αλλά επίσης μπορούν ακόμα να εκπέμπουν μια έκρηξη και να «τυφλώνουν» τους αισθητήρες του αντιπάλου χωρίς να προκαλέσουν σωματική βλάβη. Σίγουρα, θα κοστίσει ακριβά περίπου 32.000.000 δολαρίων για την κατασκευή, αλλά η τιμή αναμένεται να πέσει όταν μπει σε ευρύτερη παραγωγή.

Δείτε το σε ένα βίντεο:
apocalypsejohn
hellas-now.com