Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Κυριακή, 14 Ιουλίου 2013

Η WASHINGTON POST ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ «ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ» ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Μπορεί σε άλλες περιπτώσεις να ισχύει το «από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια», αλλά στην περίπτωσή μας προσθέστε και από… Πακιστανό.

Σύμφωνα, λοιπόν, με ρεπορτάζ της “Washington Post” για το τζαμί στην Αθήνα, που έκανε ο Πακιστανός Ακμπάρ Αχμέντ, ο οποίος πρόσφατα επισκέφθηκε την Αθήνα και έκανε και… κήρυγμα σε παράνομο υπόγειο τζαμί, δύο είναι οι Έλληνες που έχουν πάρει το θέμα ζεστά και πολεμάνε για την κατασκευή του τζαμιού:

ο Γ.Γ. του υπουργείου Παιδείας Γιώργος Καλαντζής (υφιστάμενος του υπουργού Αρβανιτόπουλου, εκλεκτού του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ…) και ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου, Επίσκοπος Διαυλείας Γαβριήλ.
Ο εν λόγω είναι ο στενότερος συνεργάτης του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου, και όπως υποστηρίζει ο Πακιστανός δημοσιογράφος έχει καταστήσει σαφές ότι το τζαμί πρέπει να χτιστεί. Γιατί τέτοια πρεμούρα άραγε, ειδικά από τον άνθρωπο του Αρχιεπισκόπου; Πως εξηγείται;
ethnikismos.net