Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Σάββατο, 31 Αυγούστου 2013

ΙΔΟΥ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ: 16ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΛΗΣΤΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ 3 ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙ ΕΝΑΝ ΙΝΔΟ!


Τελειωμό δεν έχουν τα εγκλήματα που διαπράττουν -στη χώρα της «ευνομίας παντού» του Δένδια- οι «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες», πολλά εκ των οποίων εις βάρος ομοεθνών και ομοθρήσκων τους (τα οποία όταν δεν εξιχνιάζονται από την Αστυνομία, βαφτίζονται από τους «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους» της αριστεράς και της… προόδου «ρατσιστικές επιθέσεις» ή «ρατσιστικές δολοφονίες» – ανάλογα με την κατάληξη).


Στο Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας, λοιπόν, τρεις «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.» από το Πακιστάν κι ένας από την Ινδία λήστεψαν και βίασαν ομαδικά 16χρονο Πακιστανό. Σύμφωνα με την καταγγελία του 16χρονου Πακιστανού, το μεσημέρι της Τρίτης, μετά από προτροπή ενός γνωστού του 24χρονου Ινδού, μετέβη σε στάβλο στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας, προκειμένου να βοηθήσει σε κτηνοτροφικές εργασίες. Εκεί τον ανέμεναν ο Ινδός και τρεις Πακιστανοί, οι οποίοι με χρήση μαχαιριού και χτυπώντας τον με ένα ξύλο, τον ακινητοποίησαν, ασέλγησαν σε βάρος του και του αφαίρεσαν το χρηματικό πόσο των 500 ευρώ. Στη συνέχεια, τον βίασαν ομαδικά και τον εγκατέλειψαν αργά το απόγευμα! Ο 16χρονος πήγε στο Α.Τ. Βόνιτσας και κατήγγειλε το περιστατικό. Συνελήφθησαν οι δύο από τους τέσσερις ληστές-βιαστές, ο 24χρονος Ινδός κι ένας 26χρονος Πακιστανός, ενώ οι άλλοι δύο αναζητούνται.

Να χαίρονται τα κτήνη που υπερασπίζονται οι (τουμπεκιασμένοι) «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

(ΥΓ): Αλήθεια, εκείνος ο λαλίστατος -σε άλλες περιπτώσεις- πρόεδρος των Πακιστανών, που χάθηκε; Γιατί άραγε δε βγαίνει να καταγγείλει τους ληστές-βιαστές του ανηλίκου ομοεθνούς του;
ethnikismos.net