Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2013

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ! ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ! ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΪΚΑΛΗ (50-50) ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΠΛΗΝ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ !!!


Απίστευτη αποκάλυψη σχετικά με τις προθέσεις και τον ρόλο των βο(υ)λευτών του υπό διάλυση κόμματος των ”Ανεξάρτητων” Ελλήνων στην Βουλή!


Το πρωϊ… ο Π. Χαικάλης ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 έκανε μια πρόταση εντελώς θεατράλε όσο και πολιτικά ανόητη, αλλά που στους ΈΛΛΗΝΕΣ δείχνει την πραγματική ψυχολογία πανικού όλων των αποκομμάτων που απαρτίζουν το περίφημο “ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ”και τις ιδέες που σκαρφίζονται για να ανακόψουν την άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος. Άλλοι τα λένε φωναχτά, σαν τον συγκεκριμένο, άλλοι τα σκαρφίζονται πίσω από ερμητικά κλειστά γραφεία! Ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησε ο εν λόγω ηθοποιός – βουλευτής, ένωση όλων των κομμάτων με πρωθυπουργό τον Καραμανλή και αντιπρόεδρο τον Τσίπρα!!!!!!!!!


ΜΑΛΙΣΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!! Συνεργασία όλων (πλην Χρυσής Αυγής)! Ναι, γιατί αν την έκαναν μια τέτοια πρόταση στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ολόκληρο το κίνημα θα έτρεχε μην χάσει το κελεπούρι!!! Αν δεν υπάρξει άμεση διαγραφή του βουλευτή, τότε το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελληνων θα είναι, αποδεδειγμένα πλέον, ΚΑΙ ΑΥΤΟ, άλλη μία πατερίτσα του συστήματος!!! Συμμερίζονται την άποψη ότι δεν χρειάζονται εκλογές για μια τόσο ριζική επέμβαση στην άποψη του ελληνικού λαού;;;;


Σκεφτείτε κι άλλο, σκεφτείτε καλύτερα!


Ο χρόνος σας τελειώνει! Ερχόμαστε… Τι λέω;;;; ΗΡΘΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!


http://ethnikismos.net
elnewsgr.blogspot.gr