Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Σάββατο, 31 Αυγούστου 2013

ΝΕΟΣ ΦΟΝΟΣ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ! «ΕΥΝΟΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ», ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ…


Διαστάσεις πογκρόμ παίρνουν οι δολοφονίες ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων Ελλήνων και Ελληνίδων, οι οποίες όταν εξιχνιάζονται αποδεικνύονται –στην συντριπτική τους πλειοψηφία- έργο «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών».


Χθες το βράδυ, λοιπόν, μια ακόμα ανυπεράσπιστη ηλικιωμένη Ελληνίδα βρέθηκε νεκρή στο ισόγειο διαμέρισμα που διέμενε, στην οδό Κλαυδιανού, στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης. Το νεκρό σώμα της ηλικιωμένης βρέθηκε πεσμένο στο πάτωμα, σε ύπτια θέση, μεταξύ κρεβατοκάμαρας και χολ, φέροντας μώλωπες στο πρόσωπο. Η δολοφονία υπολογίζεται από τον ιατροδικαστή ότι έγινε το μεσημέρι. Όλοι οι χώροι του σπιτιού είχαν ερευνηθεί από τον δολοφόνο, αλλά δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης, γεγονός που σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα το θύμα άνοιξε την πόρτα στο φονιά της!

«Ευνομία παντού», που λέει κι ο Δένδιας…
ethnikismos.net