Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2013

Απολύθηκαν από τον Ριζοσπάστη εργαζόμενοι που ζητούσαν τα δεδουλευμένα τους!Οι απολύσεις δημοσιογράφων συνεχίζονται στον Ριζοσπάστη.

Ο Ν. Πέρτερας συντάκτης για 32 χρόνια και η συντάκτρια ύλης Ελένη Αργυρίου με 23 χρόνια «υπηρεσίας» είδαν την πόρτα εξόδου από τον Περισσό και προστέθηκαν στη λίστα των απολυμένων.

Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών και οι δύο είχαν ξεκινήσει τις νομικές διαδικασίες για να εισπράξουν τα δεδουλευμένα τους, ενώ η δεύτερη βρισκόταν σε επίσχεση εργασίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ν. Πέρτερας είχε αποστείλει επιστολή στη συντακτική ομάδα της εφημερίδας περιγράφοντας την οικονομική του κατάσταση.

Το γεγονός σχολίασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης.


“Δυστυχώς, ακόμα δύο απολύσεις δημοσιογράφων στον Ριζοσπάστη. Γι αυτούς δεν έχει ούτε ανένδοτο, ούτε συναυλίες, ούτε απεργίες. Δεν έχει ούτε καταλήψεις εγκαταστάσεων, ούτε αλαλάζοντες πολιτικούς αρχηγούς, ούτε διαγραφές των (πολιτικών) προϊσταμένων τους από τα μητρώα μελών της ΕΣΗΕΑ...”.seleo