Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Σάββατο, 3 Αυγούστου 2013

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ... Χ.Κολ: "Φυσικά και ήθελα να διώξω τους Τούρκους από την Γερμανία"!


Ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Χέλμουτ Κολ και ένας από τους τρεις νικητές του "ψυχρού πολέμου, μαζί με τους Ρόναλντ Ρέηγκαν και την Μάργκαρετ Θάτσερ, επιβεβαιωσε χθες και τεκμηρίωσε την θέση του την οποία είχε διατυπώσει πριν από 30 χρόνια, όταν είπε ότι θα ήθελε να μειώσει κατά 50% τον αριθμό των Τούρκων που ζούσαν στη χώρα και ουσιαστικά επιβεβαίωσε πλήρως το δημοσίευμα του περιοδικού Der Spigel.

Η δήλωση του Κολ έγινε στις αρχές της δεκαετίας του '80, σε κατ' ιδίαν συνάντηση που είχε με την πρωθυπουργό της Βρετανίας Μάργκαρετ Θάτσερ.

Τα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση εκείνη περιέχονταν σε ένα έγγραφο που αποχαρακτηρίστηκε πρόσφατα από το βρετανικό υπουργείο Εξωτρικών και τμήματά του δημοσιεύθηκαν στην ηλεκτρονική έκδοση του γερμανικού περιοδικού Σπίγκελ αυτήν την εβδομάδα.

Σύμφωνα με το περιοδικό, ο Κολ είπε στη Θάτσερ ότι θεωρούσε απαραίτητο να μειωθεί ο αριθμός των Τούρκων κατά 50% μέσα στην επόμενη τετραετία, αλλά δεν μπορούσε να το πει αυτό δημοσίως."Η Γερμανία δεν είχε προβλήματα με τους Πορτογάλους, τους Ιταλούς, ακόμη και όσους προέρχονταν από τη νοτιοανατολική Ασία, επειδή αυτές οι κοινότητες ενσωματώνονται καλά. Όμως οι Τούρκοι προέρχονται από έναν πολύ διαφορετικό πολιτισμό τον ισλαμικό και δεν ενσωματώνονται" είπε αναγνωρίζοντας ότι οι Τούρκοι λόγω θρησκείας, ηθών και εθίμων, δεν μπορούν να ενσωματωθούν στον δυτικό πολιτισμό που έχει τις ρίζες του στον ελληνικό και χριστιανό πολιτισμό.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρώην καγκελάριος σημειώνει ότι οι δηλώσεις έγιναν και αφορούσαν μια περίοδο όπου στη Γερμανία είχε ξεκινήσει ήδη μια δημόσια συζήτηση για την πολιτική που ακολουθούσε η κυβέρνηση της χώρας απέναντι στους ξένους.

Αυτό, για όσους Έλlηνες πολιτικούς της προσκυνημένης πολιτικής ελίτ πιστεύουν ότι οι Τούρκοι και ειδικά οι νεοϊσλαμιστές Τούρκοι μπορούν να αλλάξουν και να αποτελέσουν μέρος του πολιτισμένου κόσμου και σποσνοράρουν την ένταξή τους στην ΕΕ ω νεο-ραγιάδες...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr