Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013

ΤΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΝΕΟΚΟΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ


Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.

«Προτιμώ τις ιδιωτικοποιήσεις παρά να φορτώνουμε ελλείμματα από δανεικά στις πλάτες όλης της κοινωνίας. Η συνταγή των περικοπών των μισθών και της υπερφορολόγησης απέτυχε».
Τάδε έφη ο απαστράπτων και αρκετά μαυρισμένος λόγω διακοπών υπουργός ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
Μόνο που η παραδοχή της αποτυχίας, έγινε κατόπιν εορτής. Αφού η φορομπηχτικά πολιτική της ανθελληνικής κυβέρνησης, ξεπέρασε κάθε λογικό και παράλογο όριο, αφού η ελάχιστη ιδιοκτησία ταυτίστηκε με εγκληματική πράξη, και κολάσθηκε με σκληρή φορολογία, αφού ανηλεώς και κατ επανάληψη περικόπηκαν μισθοί, συντάξεις, επιδόματα, εισφορές, δώρα, ασφαλιστικές καλύψεις όσον αφορά την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, βγήκε ο Μίλτος να μας δηλώσει ότι η συνταγή περικοπών μισθών και συντάξεων απέτυχε.
Όχι αγαπητέ κύριε υπουργέ, δεν απέτυχε. Αντιθέτως εστέφθη με απόλυτη επιτυχία, ίσως και παρασκηνιακές επιβραβεύσεις από τους ξένους δανειστές.
Γιατί ο σκοπός του προγράμματος των περικοπών μισθών, συντάξεων και της υπερφορολόγισης δεν ήταν η συγκέντρωση οικονομικών πόρων για τη δυνατότητα καταβολής των δανειακών δόσεων και όποιος πιστεύει το αντίθετο, είναι εντελώς βλάκας, αλλά η σταδιακή οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού.
Γιατί; Διότι μόνο με την γενικευμένη εξαθλίωση, μόνο με έναν Λαό εξουθενωμένο, απογοητευμένο, απελπισμένο και έντρομο για το αβέβαιο μέλλον, θα προέβαλλαν το ξεπούλημα λιμένων, σιδηροδρόμων, αστικών συγκοινωνιών, ορυκτού πλούτου και πολλών άλλων ως σωτήριες επενδύσεις, οι οποίες αποτελούν και την μόνη λύση για την οικονομική ανάκαμψη και την δημιουργία θέσεων εργασίας.
Όταν λοιπόν η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού καθημερινά στερείται και τα απολύτως απαραίτητα, υπάρχει ποτέ περίπτωση να αντιδράσει και να αντισταθεί το ξεπούλημα της Χώρας, την στιγμή που η καλοστημένη προπαγάνδα ΜΜΕ και κυβερνητικών αξιωματούχων, όπως ο κύριος υπουργός εξαγγέλλουν ότι με την υλοποίηση των ιδιωτικοποιήσεων, τελειώνει και ο οικονομικός εφιάλτης του Ελληνικού Λαού;
Η σκευωρία λοιπόν είναι έντεχνη και καλοστημένη.
Εκτός αυτού ο κύριος υπουργός δήλωσε ότι κατανοεί την ανασφάλεια και τον φόβο των εργαζομένων και πρωταρχική επιδίωξη του είναι η διασφάλιση των θέσεων εργασίας.
Καταρχάς το πόσο κατανοεί τον φόβο των εργαζομένων και συμμερίζεται την καθημερινή αγωνία τους, αυτό είναι για να είναι, σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Γιατί, πως είναι δυνατόν ένα δημόσιο πρόσωπο που αναίσχυντα και ανερυθρίαστα δήλωσε, ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να κάψει μια Σημαία, ένα ιερό σύμβολο που για την υπεράσπιση του έχουν χυθεί ποταμοί αίματος, να επιδείξει την παραμικρή ευαισθησία για το εργασιακό δράμα των ναυτεργατών;
Κατόπιν δηλώνει ότι πρωταρχική του επιδίωξη είναι η διασφάλιση των θέσεων εργασίας. Αλήθεια για ποια διασφάλιση μιλάει; Διασφάλιση στο μεσαιωνικό εργασιακό καθεστώς της COSCO. Μήπως τελικά μαζί με το ξεπούλημα των πλουτοπαραγωγικών πηγών, στους διάφορους ξένους «επενδυτές», θα προσφερθεί και ανθρώπινο δυναμικό σε εξευτελιστικές τιμές, χωρίς συλλογικές συμβάσεις, χωρίς ασφαλιστικές καλύψεις και με ημερομίσθια της πείνας; Κάτι που συμβαίνει εδώ και δεκαετίες στην Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας; Μήπως θα καθιερωθεί και θα επιτραπεί δια νόμου και η παιδική εργασία; Κινέζικο φρούτο και αυτό.

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά αποδεικνύονται περίτρανα όλα όσα αναφέρομε και καταγγέλλουμε επανειλημμένως. Η Πατρίδα μας κυβερνάται από μια ξενόδουλη κυβέρνηση, πειθήνιο όργανο των διεθνών σκοτεινών κύκλων που εδώ και δεκαετίες σχεδιάζουν την απόλυτη υποδούλωση της Ελλάδας και τον αφανισμό του Ελληνισμού.
Όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες δεκαετίες σε καμία περίπτωση δεν ήταν τυχαία, αλλά μεθοδευμένα και προσχεδιασμένα, έτσι ώστε να καταλήξουμε σε συγκυρίες και καταστάσεις που το ξεπούλημα αποκαλείται «επένδυση» και η επιβολή μεσαιωνικών συνθηκών και δεδομένων στις εργασιακές σχέσεις, αποκαλείται «άνοιγμα νέων θέσεων εργασίας».
Οι δωσίλογοι και ριψάσπιδες του κοινοβουλίου δεν θα πάψουν στιγμή να επιτελούν το βδελυρό έργο τους τεμαχίζοντας και ξεπουλώντας την Χώρα, συνθλίβοντας και κονιορτοποιώντας τις ελπίδες, οδηγώντας σύσσωμο τον Ελληνικό Λαό σ’ ένα ολέθριο μέλλον.
Εμείς, οι Έλληνες Εθνικιστές, μόνοι εναντίον όλων συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε σθεναρά και ακατάπαυστα, τόσο από τα έδρανα του κοινοβουλίου, όσο και από κάθε οδό, πλατεία και συνοικία, σε πόλεις και χωριά, για την αποτροπή των ανθελληνικών σχεδίων, για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας, για την αναγέννηση του Ελληνικού Έθνους.
Στον αγώνα μας αυτό αντιμετωπίζουμε την σφοδρή λασπολογία και την κατασυκοφάντηση, τις απειλές και το μένος, εκ μέρους των εντόπιων και ξένων εχθρών της Ελλάδας, αλλά μας στηρίζει και μας προσδίδει επιπλέον σθένος, η καταξίωση του Κινήματος μας, στην συνείδηση του Ελληνικού Λαού.

ethnikismos.net