Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013

ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΝΗΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ – ΛΕΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ


Όταν προ ημερών, ο Ερντογάν καταλόγισε ευθύνες στο Ισραήλ για το αιματοκύλισμα στην Αίγυπτο, παρατηρήσαμε με νόημα ότι κάθε φορά που λέει κάτι δημοσίως εναντίον του Ισραήλ, πράττει υπέρ του!
Το ίδιο γίνεται και τώρα, στην περίπτωση της Συρίας. Έτσι, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου, ζήτησε επιδρομή στην Συρία, με πρόσχημα την προβοκάτσια με τα χημικά όπλα:
«Αυτό είναι ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας δεν μπορεί να μένει αναπάντητο. Σήμερα είναι σαφές ότι η διεθνής κοινότητα δοκιμάζεται».
Ταυτόχρονα, η τουρκική εφημερίδα Hurriyet αναφέρει ότι οι Αμερικανοί ζήτησαν τη χρησιμοποίηση της αεροπορικής βάσης του Incirlik στη Ν.Α. Τουρκία για την υποστήριξη των στρατιωτικών επιχειρήσεων στη Συρία. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα η χρησιμοποίηση της βάσης πρόκειται να συζητηθεί στις 30 Αυγούστου στην Ιορδανία σε συνάντηση που πρόκειται να έχουν 11 χώρες που όμως δεν κατονομάζονται, σχετικά με το σχεδιασμό των επιχειρήσεων. Προεξοφλούμε πως η απάντηση του Ερντογάν θα είναι θετική, εφόσον βεβαίως εισπράξει προκαταβολικά τα ανταλλάγματα που γυρεύει…
ethnikismos.net