Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013

Βόνιτσα: Πακιστανός καταγγέλλει τον ομαδικό βιασμό του

Σοβαρότατη καταγγελία από νεαρό Πακιστανό έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στην αστυνομία στη Βόνιτσα και έπειτα από έρευνες δύο άτομα έχουν ήδη συλληφθεί.

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα το μεσημέρι της Τετάρτης ένας…

γνωστός του Ινδός τον κάλεσε στο τηλέφωνο για να έρθει σε ποιμνιοστάσιο στην περιοχή της Παλαίρου.
Ο Πακιστανός ανταποκρίθηκε αλλά σύμφωνα με την καταγγελία του στο μαντρί που πήγε δέχθηκε την επίθεση του Ινδού και τριών ομοεθνών του, που όπως υποστηρίζει τον χτύπησαν , του έκλεψαν 500 ευρώ ενώ οι ομοεθνείς του στη συνέχεια τον βίασαν, αναφέρει το agriniopress.

Ο καταγγέλλων, που βρίσκεται παράνομα στη χώρα, την επομένη, το απόγευμα της Τετάρτης δηλαδή, κατήγγειλε το περιστατικό στο αστυνομικό Τμήμα της Βόνιτσας από το οποίο ξεκίνησαν αμέσως αναζητήσεις και έχει συλληφθεί ο Ινδός αλλά και ένας εκ των Πακιστανών.

Οι αναζητήσεις συνεχίζονται από άνδρες του Α.Τ. Βόνιτσας για την ανεύρεση και των υπολοίπων φερομένων ως δραστών του ομαδικού βιασμού και της ληστείας.

trelokouneli.gr