Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013

Αλβανο-ιταλική ομάδα αρχαιολόγων ξεκινά ανασκαφές σε χωριά της Βορείου Ηπείρου – Η Ελλάδα ξανά απούσα!

Αλβανο-ιταλική ομάδα αρχαιολόγων ξεκινά ανασκαφές σε χωριά της Βορείου Ηπείρου – Η Ελλάδα ξανά απούσα!
Οι ξένες αρχαιολογικές αποστολές φαίνεται πως επιστρέφουν στην Αλβανία παρά την οικονομική και χρηματοπιστωτική κρίση που έχει πλήξει τόσο τον ακαδημαϊκό όσο και τον ερευνητικό τομέα.

Όπως αναφέρουν τα αλβανικά ΜΜΕ μια ομάδα αρχαιολόγων αποτελούμενη από Ιταλούς και Αλβανούς πρόκειται να ξεκινήσει ανασκαφές στο Θέατρο του χωρίου Σωκράτικα στο Αργυρόκαστρο.

«Στο επίκεντρο της αποστολής τους θα είναι οι ανασκαφές σε μια περιοχή με οικίες της ρωμαϊκής περιόδου» αναφέρουν τα δημοσιεύματα.

Στην αποστολή αυτή συμμετέχουν φοιτητές από την Αλβανία, την Ιταλία καθώς και από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης στην Αγγλία.

Για άλλη μια φορά η Ελλάδα είναι απούσα από σημαντικές αρχαιολογικές ανασκαφές στην Βόρειο Ήπειρο αφήνοντας τα ευρήματα στην τύχη Αλβανών και Ιταλών που με παντοίους τρόπους προσπαθούν να κρύψουν την ελληνικότητά τους!

aftonomi.gr