Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Σάββατο, 31 Αυγούστου 2013

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ...!!!


Πώς να ερμηνεύσει κανείς αυτή τη φωτογραφία; Ως απόδειξη της υποκρισίας του Τούρκου πρωθυπουργού, ή ως απόδειξη του αμοραλισμού και του κυνισμού που επικρατεί στις διεθνείς σχέσεις κι ας χρησιμοποιούν άπαντες στη ρητορική τους τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ηθική τάξη…
Η φωτογραφία με τους δυο ηγέτες και τις συζύγους τους δεν είναι και τόσο παλιά. Χέρι-χέρι ο Ταγίπ με τον Μπασάρ, ενώ η γλύκα στο βλέμμα της όμορφης Σύριας και της Τουρκάλας κυρίας, προδίδει… τρυφερότητα.
Υπενθυμίζεται, ότι Τουρκία και Συρία είχαν φθάσει σε σημείο κοινών συνεδριάσεων των Κοινοβουλίων και τα σχέδια «εμβάθυνσης της στρατηγικής συνεργασίας», έδιναν και έπαιρναν… Μέχρι που μια ωραία πρωία, ξεκίνησαν οι ταραχές στη Συρία και ο Ερντογάν πετάχτηκε από τη θέση του σα να τον… τσίμπησε μύγα. Έκτοτε, έγινε… Τούρκος και ο χειρότερος εχθρός της Συρίας.
Ίσως να επιθυμεί ο πρώην φίλος του να έχει το τέλος του Καντάφι. Έτσι είναι. Ή αγαπάς ή δεν αγαπάς… defence-point.gr
stoxos.gr