Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2013

Απόρρητη έκθεση της ΕΥΠ για πιθανά επεισόδια αλλοδαπών το Φθινόπωρο.... ;;;

Μια έκθεση φωτιά της ΕΥΠ έχει προκαλέσει προβληματισμό σε κυβέρνηση κόμματα και κυρίως στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Σύμφωνα με την απόρρητη αυτή έκθεση 150.000 κάτοικοι της Αθήνας κυρίως αλλοδαποί περιμένουν να τους δοθεί ευκαιρία να..... επιδοθούν σε πλιάτσικο.
Για αυτό … παρακινδυνευμένη οποιαδήποτε εκτροπή σε μεγάλες συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα. Οι 150.000 υποψήφιοι πλιατσικολόγοι περιμένουν πως και πώς να γίνου επεισόδια για να κατέβουν οργανωμένοι σε συμμορίες και να μας αφήσουν τίποτα όρθιο στα μαγαζιά της Αθήνας. Για αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ζητήματα που αφορούν συγκεντρώσεις. Γιατί αν οι κουκουλοφόροι κάψουν την Αθήνα τότε ο ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύει να χρεωθεί την κατάσταση που θα διαμορφωθεί και να πάθει πολιτικό και δημοσκοπικό στραπάτσο.

 elas-lyste.blogspot.gr