Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2013

ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ακούστε την αποστομωτική απάντηση Αβραμόπουλου σε Σκοπιανό δημοσιογράφο RESPECT!!!Πρώτο θέμα στα ΜΜΕ των Σκοπίων είναι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδος Δημήτρης Αβραμόπουλος και η αποστομωτική απάντηση που έδωσε σε έναν προκλητικό Σκοπιανό δημοσιογράφο κατά την διάρκεια επίσημης επίσκεψης του στις Η.Π.Α.

Αν και η Ελληνική πρεσβεία είχε γνωστοποιήσει πως ο Έλληνας υπουργός θα κάνει μια και μόνο δήλωση,ο Σκοπιανός δημοσιογράφος επέμεινε να ρωτήσει για τις εξελίξεις στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.
Όταν ο κ. Αβραμόπουλος ρώτησε τον δημοσιογράφο την καταγωγή του εκείνος απάντησε προκλητικά:«Από τη Μακεδονία», εννοώντας τα Σκόπια! Τότε ο Έλληνας υπουργός τον έστειλε αδιάβαστο, λέγοντας του: "Και γιατί δεν μιλάς ελληνικά βρε παιδάκι μου", με αποτέλεσμα ο Σκοπιανός δημοσιογράφος να τα χάσει και να δώσει στη ετεροχρονισμένα μια δειλή και συγχρόνως πολύ προκλητική απάντηση στον κ.Αβραμόπουλο μέσω twitter!
“O Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας, έχει τη νοοτροπία του «Έλληνα Μ@λ@α»” έγραψε ο Σκοπιανός δημοσιογράφος, κατηγορώντας τον υπουργό πως τον προσέβαλε λέγοντας πως οι "Μακεδόνες" μιλάνε Ελληνικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όλος ο διάλογος είχε ως εξής:
Σκοπιανός δημοσιογράφος: «Μπορείτε να σχολιάσετε την διαμάχη μεταξύ “Μακεδονίας”- Ελλάδας»;

Αβραμόπουλος: «Από που είστε;»

Σκοπιανός δημοσιογράφος: «Aπό την “Μακεδονία”…”Μακεδονικό” Ειδησεογραφικό Πρακτορείο»

Αβραμόπουλος: «Τότε γιατί δεν μιλάς Ελληνικά;»

Λίγο αργότερα, οργίασαν τα σκοπιανά ΜΜΕ εναντίον του Έλληνα υπουργού Εθνικής Άμυνας. «Προσβολή Αβραμόπουλου. Αν είστε απ’ τη Μακεδονία, μιλάτε ελληνικά» ο τίτλος του δημοσιεύματος της Courier. «Αν μιλάτε μακεδονικά, είστε Έλληνας» γράφει η Νova Makedonija. «Αβραμόπουλος: Αν είστε από τη Μακεδονία, μιλάτε ελληνικά» μεταδίδει το Kanal 5. «Αβραμόπουλος: Είστε Έλληνας από τη Μακεδονία ;» γράφει το Sky. «Αβραμόπουλος: Αφού είσαι από τη Μακεδονία, γιατί δε μιλάς ελληνικά;»


Διαβάστε περισσότερα: http://www.symvolinews.gr/2013/07/respect.html#ixzz2aex2ZSvg