Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΟΥΡΔΩΝ – 18 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣΣε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα σοβαρά επεισόδια στην πτέρυγα 4 των φυλακών Κορυδαλλού.

Αφορμή στάθηκε ένα επεισόδιο που έγινε χτες, Σάββατο, στην ίδια πτερυγα μεταξύ ένός Αλβανού κρατούμένου κι ενός κούρδου. Κατά τη μεταξύ τοςυ συμπλοκή τραυματίστηκε με μαχαίρι ο Αλβανός κρατούμενος.

Πριν από λίγη ώρα ομάδες μεταναστών πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα να έχει σημάνει συναγερμός αυτήν την ώρα στις φυλακές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής από τα επεισόδια έχουν τραυματιστεί 10 κρατούμενοι ενώ οι άντρες των ΜΑΤ δεν έχουν επέμβει.

Οι κρατούμενοι συνεπλάκησαν με αυτοσχέδια αιχμηρά αντικείμενα. 7 από τους τραυματίες, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, ενώ τρεις αναμένεται να μεταφερθούν σε νοσοκομεία της Αττικής.

Αργά το απόγευμα σημειώθηκε ένταση και μεταξύ κρατουμένων και στη δεύτερη πτέρυγα των φυλακών, ωστόσο μετά από παρέμβαση των σωφρονιστικών υπαλλήλων τα πνεύματα ηρέμησαν και οι κρατούμενοι επέστρεψαν στα κελιά τους.
newsit