Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΟΚΛΗΣΗ... Εξτρεμιστές στην Ξάνθη πανηγυρίζουν για το 1922 !!

Την ώρα που η Ελλάδα θρηνεί για τη Μικρασιατική καταστροφή και για τα εγκλήματα που έγιναν τότε, ο «Σύλλογος Τουρκική Ένωση Ξάνθης» γιόρτασε το γεγονός και πριν από λίγες μέρες ανέβασε στο Facebook πανηγυρικό μήνυμα.Το εν λόγω μήνυμα αναφέρει:
«Με τα πλέον ειλικρινή μας αισθήματα συγχαίρουμε για την Γιορτή της Νίκης – 30 Αυγούστου – το μεγαλειώδες Τουρκικό Έθνος και μνημονεύουμε με έλεος και ευγνωμοσύνη τον επικεφαλής Τρανό Ηγέτη Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, τους συμπολεμιστές του και αγίους μάρτυρές μας»!!! (30/8/2013)».
Η ελληνική πολιτεία αποδέχεται την ύπαρξη του συλλόγου αυτού και δεν αντιδρά στις προκλητικές αυτές ενέργειες. Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν και οι κάτοικοι της περιοχής νιώθουν ότι το Ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών απεμπολή τα κυριαρχικά δικαιώματα. «Χαρίζουν τη Ξάνθη στους Τούρκους», λένε καθώς «η Άγκυρα φέρεται εκεί σαν να είναι επαρχία της».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr