Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013

Με έξι μαχητικά ,τα δύο οπλιμένα και 2 ναυτικής συνεργασίας (CN-235) οι Τούρκοι και σήμερα στο Αιγαίο !


Η Ιστορία με τις συνεχείς παραβιάσεις και παραβάσεις πρέπει να μας προβληματίσει πλέον σοβαρά ..Κάθε ημέρα οι Τούρκοι παραβιάζουν τον Εθνικό μας εναέριο χώρο με οπλισμένα μαχητικά και αργοκίνητα ναυτικής συνεργασίας και εμείς να σηκώνουμε μαχητικά καταπονώντας προσωπικό και μέσα !
Σε λίγο τα μαχητικά μας θα έχουν καταγράψει τόσες ώρες πτήσεως που θα φτάσουν στο όριο ζωής των !


Το προσωπικό μας κάθε ημέρα πετάει κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες έχοντας απέναντι τους Οπλισμένους άσχετους που θα είναι πολύ εύκολο να ανάψει καμιά φωτιά και αν μετράμε πάλι νεκρούς !


Έχουμε χάσει πολύπειρους πιλότους και αρκετά μαχητικά που δεν μπορούμε λόγω κατάντιας της Χώρας από τους Πολιτικούς άρχοντες τους δήθεν ειδικούς !

Σε λίγο θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα που δεν θα αντιμετωπίζονται


Χρησιμοποιούμε τα ελικόπτερα μας αντι να μεταφέρουν Κομμάντος ,όταν χρειαστεί να μεταφέρουν νερόα και ασθενείς ,όταν οι πολιτικοί όσες λύσεις και αν δοκίμασαν δείτε τα ''ελικόπτερα ΕΚΑΒ'' απέτυχαν σε όλες !

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 1 (6 Α/Φ)

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 2 (CN-235)
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 8

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 2

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 3
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 2
ΕΜΠΛΟΚΕΣ : -
ΠΕΡΙΟΧΗ : BΟΡΕΙΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
Όλα τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.


veteranos.gr