Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013

Μπαταρίες υποβρυχίων - Λένε ότι βρέθηκε λύση διαφορετικά πάνε για απόσυρση τα 209 !!

“Λύση εδώ και τώρα” στο θέμα της αντικατάστασης των μπαταριών των υποβρυχίων τύπου 209 αναζητά η κυβέρνηση . Τα προβλήματα και κυρίως οι κίνδυνοι που δημιουργούνται από την συνέχιση της “φαρσοκωμωδίας”, έχουν γίνει απολύτως κατανοητοί από την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ αλλά και από το Μέγαρο Μαξίμου.


Ακόμη και η λύση που προτείνει η ηγεσία του ΥΠΕΘΑ ,η χρησιμοποίηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους για να είναι ξεκάθαρο ότι η διαδικασία μπορεί να προχωρήσει χωρίς να υπάρχουν υπόνοιες για οτιδήποτε, κρίνεται χρονοβόρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Onalert υπάρχει εναλλακτική πρόταση από το Μαξίμου η οποία και την ηγεσία του ΥΠΕΘΑ εξυπηρετεί και δίνει άμεση λύση στο πρόβλημα της αντικατάστασης των μπαταριών στα υποβρύχια. Αναμένεται λοιπόν για άλλη μια φορά το τέλος του σήριαλ. Αν και τώρα δεν προκύψει τότε θα αρχίσουμε να μιλάμε για απόσυρση των υποβρυχίων 209.

onalert.gr