Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΜΕ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ! ΘΑ ΕΞΑΓΓΕΛΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΙΣ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 ΣΕ “ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ” !!

Με τα φιλαράκια του, Μπενέ Μπερίτ,καi όλες τις Εβραϊκές Οργανώσεις Εργάτες του Διεθνούς Σιωνισμού,συναντήθηκε ο Βενιζέλος στο ταξίδι του στην Αμερική….

Benizelos-bene berit
Έταξε στους Εβραίους της ΑΜΕΡΙΚΗΣ “αντιρατσιστική” Νομοθεσία ο Βενιζέλος… Παράλληλα, ο Υπουργός – “Δικαιοσύνης” Αθανασίου,
(ο ίδιος που πρότεινε την ΝΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ για το ξέπλυμα ΜΑΥΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ από τους Εφοπλιστές) ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ στη ΒΟΥΛΗ….
ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΒΡΑΪΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ (χούντα) στον Τύπο, Στη Δημόσια ζωή, στο Διαδίκτυο, στις Εκδόσεις Βιβλίων, στην Πνευματική ζωή του Τόπου γενικότερα.. ακόμα και ΜΕΣΑ στη Βουλή….
Στην τελευταία παράγραφο της εικόνας επάνω, διαβάζουμε ότι θα γίνει“Διακυβερνητική Σύσκεψη” Ελλάδας – Ισραήλ, στις 8 Οκτωβρίου, και θα λάβει χώρα ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ… 
Για να γίνει περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων των δύο χωρων και της συνεργασίας τους”…. 
Τι είδους Σύσφιξη; 
Ήδη κοντεύουμε να πάθουμε ΑΣΦΥΞΙΑ με τις Σιωνιστικές μεθοδεύσεις τους.
Δηλαδή, τι θα γίνει στις 8 Οκτώβρη
ΘΑ τους ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ και τα ΚΛΕΙΔΙΑ της ΧΩΡΑΣ;;;

Τι Εστί Μπενέ Μπερίτ;
Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ που ΑΝΕΒΑΖΕΙ (και ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ) Κυβερνήσεις

Νίκη των Σιωνιστών στη Γερμανία: Με τις ευλογίες της ΜΠΕΝΕ ΜΠΕΡΙΤ και της ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ, επανεξελέγη η Μέρκελ….


Η Νεοεκλεγείσα Μέρκελ, μιλάει στη ΣΤΟΑ της Μπενέ Μπερίτ. Δείτε πίσω της, την ΕΠΤΑΦΩΤΗ ΛΥΧΝΙΑ, και τα ΑΣΤΕΡΙΑ της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ γύρω γύρω….
Δηλαδή, ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ την ΕΥΡΩΠΗ.… Απλά μας το λένε ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ…

http://ethnikismos.net